Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Gájer Bálint esküvőre készül

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

„6 éve alkotunk egy párt Brigivel. Igazi nyerő páros vagyunk, jóban-rosszban. Ezért úgy gondoltuk, nem várunk tovább. Közös otthonunk 2 éve készült el, most pedig már az esküvőnket tervezgetjük. Az egyik legfontosabb kérdés a Nagy Napunk helyszíne. Kedves, meghitt helyet keresünk vidéken, ahol minden egy helyen adott. Nemrég Kecskeméten léptem fel a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotelben, ami azonnal elvarázsolt. Megtudtam, hogy nagyon nagy az érdeklődés a Jegyespárok körében, hogy ott tarthassák esküvőjüket, ezért eldöntöttem, hogy ezt a helyszínt mindenképpen meg kell mutatnom a kedvesemnek” - mondja Bálint.

Az idén 12. születésnapját ünneplő kecskeméti Granada Hotel a jegyespárok egyik kedvenc helyszíne. Az ünnep alkalmából extra kedvezménnyel is kedveskednek a Pároknak 2020 és 2021-es évre, részleteket a weboldalukon megtalálják. Többféle rendezvénytermével, különleges exkluzív esküvői menüsoraival, barátságos személyzetével kiemelkedő helyszínné vált a házasulandók körében. A szálloda szívesen segít a jegyeseknek valamennyi szolgáltató ajánlásában is, így itt tényleg mindent egy helyen meg lehet találni és le lehet foglalni náluk. Elképzelések megvalósításában pedig nem ismernek lehetetlent.

„Nagyon jó kis hely, amit persze bárki le is tesztelhet. Brigivel mi ősz elején érkeztünk és még akkor is csodálatos virágos ablakokkal fogadott a Granada Hotel. Rögtön láttam olyan helyszíneket, ahol csodás képek készülhetnek majd az esküvőnk napján – emlékszik vissza a vőlegény - a tervezett létszámunk ismeretében a Panoráma termet ajánlották nekünk, ahol a dekorációt is megnézhettük. Az étteremben a lagzis menüsorból kóstoltunk nagyon finom ételeket, kipróbáltuk a luxus lakosztályt is pezsgővel és bekészítéssel, a nap végén pedig a wellnessben lazítottunk. Minden olyan volt a próba napunkon, mintha élesben történt volna. Imádtuk az udvarban álló kis kápolnát, ami igazán meghitté tudná varázsolni a Nagy Napunkat – áradozik Bálint.

A szerelmesek jövő nyárra tervezik az esküvőjüket, melyet tradicionálisnak képzelnek el. Tervek szerint Brigi hófehér ruhája mellett a klasszikus menük és az ara kedvenc színei dominálnak majd. Az esküvőre családjukat és barátaikat várják, de hogy hová, azt még nem döntötték el, de az biztos, hogy a Granada Hotel nagyon jól „vizsgázott”, ezért Bálint mindenkinek ajánlja akár esküvőre, akár konferenciára vagy más családi eseményre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára