Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Május 17. 18:10, hétfő | Helyi

Gin BOOM Cirkusz

Gin BOOM Cirkusz

A szokásos cirkuszi előadások helyett, az italkóstolásé a főszerep. Sátor és villanó fények ugyan nincsenek, de a változatos élmények sora így is garantált.

Legyen az az 1700-as évek elejének rongyos, londoni csatorna népe, vagy a múlt század ötvenes éveiből egy előkelő, rooftop bárban szürcsölgető barfly, abban minden bizonnyal egyetértenének, hogy az alkoholos bódulatok egyik legkiválóbb forrása a gin.
Ezt az italt ölelte fel a környék egyik neves vendéglátó helye, a Pálinka Patika. A korábban kifejezetten bőséges pálinka kínálattal rendelkező belvárosi üzlet lehetőséget biztosít számunkra, hogy körutazást tegyünk hazai és nemzetközi Gin kínálat remekei között.

Megízlelésük egy igazi utazás, és az itallap minden tétel mellé pár soros különleges leírással segít minket az idei szezonra megújuló vendéglátó egység.
A kínálat nem lenne teljes, ha a Ginek mellé nem érkezne meg a különleges tonic kínálat is. Itt rá eszmélhetünk, hogy a sablonos üdítő márkákat elhagyva milyen érdekességeket is rejteget számunkra az eddig sablonosnak hitt üdítő recept.

Jegyek előváltása nem szükséges, de az asztal foglalás ajánlott.

Várja Önöket is a GIN BOOM CIRKUSZ!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.