Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Április 22. 07:53, péntek | Sport
Forrás: esztergom.hu

Giro d’Italia - felvezető kerékpártúra Esztergomban

Giro d’Italia - felvezető kerékpártúra Esztergomban

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és a Csőváz SE az Aktív Magyarország támogatásával Giro d’Italia felvezető kerékpártúrát szervez április 30-án Esztergomban.

A Giro d’Italia felvezető kerékpártúra nemcsak egy sportesemény, hanem szórakozás, összejövetel és kikapcsolódási lehetőség a családok, barátok és egyedül érkezők számára is!

A szervezők felhívása:

"Április 30-án bújjunk bele kicsit a versenyzők bőrébe – bár a mi túráinkon nem a sebességen lesz a hangsúly, hanem a látnivalókon! Minden rajthoz álló „versenyző” megkapja az ikonikus szerencsét hozó rózsaszín pólót és egy hozzá illő kulacsot, így együtt festhetjük rózsaszínre a versenyútvonal táját!

A helyszínen minden résztvevő számára biztosítunk hagyományos és különleges kerékpárkölcsönzési lehetőséget: tekerjetek együtt a tandem biciklin vagy hozd a gyereket utánfutón! A kölcsönzési szándékot kérjük jelezzétek előre a regisztrációban!

Továbbá biztosítunk frissítőpontokat, csomagmegőrző szolgálatot és egyéb meglepetésekkel várunk, Nektek csak a jó hangulatot kell hoznotok!"

TÚRÁK:

Eszteregom Széchényi tér- Esztergomi vár- Királyi palota – Esztergomi bazilika – Prímás Palota – Búbánat völgye
Táv: 12 km
Idő: kb. 1,5 óra
Indulási időpontok: 10:00, 11:30, 14:00, 16:00

Esztergom – Kis-Strázsa-hegy – Esztergom belváros ( Kis körös túra útvonala) – Búbánat völgy – Visegrádi út
Táv: 35 km
Idő: kb. 3,5 óra
Indulási időpont: 11:00

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.