Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Február 22. 07:40, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

"Gyere szúrjál le" – a nő meg is tette Kesztölcön

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség egy kesztölci nővel szemben, aki féltékenységből veszekedett élettársával, akit hasba szúrt és ezzel életveszélyes sérülést okozott.

A vádirati tényállás szerint a vádlott és a sértett 2018. június 17-én 1 órát követően Kesztölcön, egyaránt ittas állapotban az utcán veszekedtek, ennek során a vádlott az utcán álló egyik kocsira is ráütött, de nem okozott benne kárt – közölte az ügyészség.

A vádlott és a sértett a lakóházuk előtt összeverekedtek. A verekedést követően a vádlott a házukban magához vett egy 11 centis pengehosszúságú kést, azzal kiment az utcára. A sértett ezt meglátva azt kiabálta a sértettnek, hogy „gyere szúrjál le!”, amely után ismét dulakodtak egymással. A nő közben a késsel egy alkalommal, közepes erővel a sértettet a hasán megszúrta.

A szúrás miatt sértettnek életveszélyes hasfali sérülése keletkezett, műtéti ellátásra szorult, szakszerű orvosi ellátás hiányában a sérülés halálos állapot előidézésére is alkalmas volt.

Sértett megbocsátotta a vádlottnak a cselekményét – tette hozzá a vádhatóság.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett a büntetlen előéletű nővel szemben arra, hogy ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, úgy őt a Tatabányai Törvényszék 1 év 6 hónap, végrehajtásában 5 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.