Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Szeptember 23. 07:54, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Gyerekek balhéja után a szülők verték egymást egy esztergomi iskolában – jöhet a vádemelés

Gyerekek balhéja után a szülők verték egymást egy esztergomi iskolában – jöhet a vádemelés

Egymásnak estek a rokonok, mert összetűzésbe keveredtek a gyerekek az egyik esztergomi iskolában még tavasszal. A rendőrség lezárta az ügyet, most várhatják a vádemelést a példamutató garázda családtagok.

Csoportosan elkövetett garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves Sz. Sándorral, a 38 éves Sz. Antallal és fiatalkorú lányával szemben, akik még március 20-án egy esztergomi általános iskolában bántalmazták egy ott tanuló diák apját.

Sz. Sándor a testvérét ért sérelmet kívánta megtorolni, ezért ment be március 20-án az iskolába. Öccse összetűzésbe került egy diáktársával, ezért annak családja bement az iskola igazgatójához, hogy megbeszéljék a történteket. Sz. Sándor nehezményezte, hogy számon kérték testvérén előző napi tettét, ezért ő is bement az intézménybe és bántalmazta a diákot. Ennyivel azonban nem elégedett meg. Délután ismét visszament az iskolába, betörte az előtér bejárati üvegét, majd nekitámadt a bántalmazott fiú édesapjának. Sz. Antal nem hagyta magát és fiatalkorú lányával ellentámadásba lendült. A három személy viselkedése az iskolában és környékén tartózkodókban riadalmat és megbotránkozást keltett, ezért garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellenük az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet vádemelési javaslattal megküldött az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.