Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2022. Július 11. 10:30, hétfő | Helyi

Gyerekek tanultak horgászni Esztergomban

Gyerekek tanultak horgászni Esztergomban

Komárom-Esztergom megye minden részéből érkeztek gyerekek a KEMHESZ esztergomi horgásztáborába, melyet a Kerek-tavi Természetházban tartottak.

A táborozóknak a hangulatos vízparti helyszínen három neves megyei horgász; Hasek Tibor, Sztahovics Péter és Tóth Rudolf mutatta be a különféle halfogási módszereket.

A természetházban Osvald Zsolt, a megyei szövetség ügyvezető elnöke tartott több előadást, valamint halfelismerő versenyt is rendeztek. Minden nap megnéztek egy-egy epizódot Tüskevár című filmből.

Fekete István szellemében, nem csak horgászni tanították a diákokat, hanem próbálták átadni nekik a természet tiszteletét és szeretetét. A résztvevők Bábolnáról, Dorogról, Esztergomból, Komáromból, Piliscsévről és Súrról érkeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.