Városlista
2022. december 3, szombat - Ferenc

Hírek

2020. November 11. 10:03, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Gyerekrablóktól rettegnek Kesztölcön – FELHÍVÁS!

Gyerekrablóktól rettegnek Kesztölcön – FELHÍVÁS!

Vigyázzunk közösen gyermekeinkre!

A Kesztölci Kincses József Általános Iskola igazgatója Tordáné Petrik Etelka tájékoztatta a kesztölcieket, hogy az elmúlt napokban az iskolából hazatartó gyermekeket követett egy fekete autó, amelyben két sí- vagy motoros maszkos ember ült.

Telefont ígértek a gyerekeknek, ha beülnek az autóba – tette hozzá.

Farkas Krisztina polgármester azt kéri mindekitől, hogy fokozott figyelemmel kísérje az iskolába és az iskolából hazatartó gyermekeket.

Hangsúlyozta, hogy a szülők beszélgessenek el a gyermekeikkel, hogy semmilyen körülmények között ne szálljanak be idegenek autójába - olvasható a község közösségi oldalán.

Címkék: gyerekrabló, kesztölc

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.