Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2017. Augusztus 14. 13:09, hétfő | Helyi
Forrás: Új-Hullám

Györe Lajos Masters világbajnok

Györe Lajos Masters világbajnok

Györe Lajos, a dorogi Új-Hullám SE vízilabda vezetőedzője aranyérmes lett a budapesti FINA Masters VB-n a 30 év fölötti női vízilabda csapattal.

Györe Lajost az egykori válogatott játékosok kérték fel arra, hogy készítse fel őket a világbajnokságra. Az Új-Hullám SE számára nagy öröm, hogy ők adhatták az edzőt a kiváló játékosoknak. Ezúton is gratulálunk a csapatnak és Györe Lajosnak is!

Györe Lajos korábban játékosként magyar bajnok, KEK győztes, edzőként többszörös magyar bajnok, LEN- és Szuperkupa győztes volt. Az Európa-bajnok női felnőtt válogatott edzőjeként is ismerhettük, illetve utánpótlás szövetségi kapitányként is dolgozott. Györe Lajos 2015-ben Mesteredzői címet kapott a Magyar Edzők Társaságától, amely az edzői pályán elérhető legnagyobb szakmai elismerés. Mostani eredménye újabb szép bizonyítéka szakmai felkészültségének, tudásának és büszkesége a dorogi vízilabdasportnak is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.