Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Július 22. 08:01, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Gyorsan lesújt a törvény ereje az esztergomi tolvajokra

Gyorsan lesújt a törvény ereje az esztergomi tolvajokra

Gyorsan vádat emelhet a bíróság az ellen a két esztergomi tolvaj ellen, akik július 8-án fényes nappal próbáltak csapokat és rézből készült kábeleket lopni egy használaton kívüli szállodából.

Fényes nappal lopott egy esztergomi használaton kívüli szállodából két esztergomi férfi július 8-án. A polgárőrök szóltak az egyenruhásoknak, miután a gyanúsítottakat látták bemászni az épületbe. Az elkövetők épp a rézből készült tárgyakat, alkatrészeket gyűjtötték össze, amikor a járőrök tetten érték őket. A rendőrök igazoltatták a két férfit, és ruházatukat, táskájukat is átvizsgálták. A 19 éves B. József és a 27 éves L. Sándor hátizsákjában öt darab csaptelepet, valamint egyéb fém alkatrészeket találtak. Ezeket a használaton kívüli épületből szerelték le tettenérésük előtt. A két férfit az egyenruhások előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. B. József és 27 éves L. Sándor ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT