Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2019. Augusztus 13. 15:01, kedd | Helyi
Forrás: Pivók Zsolt

Győzelemmel kezdtek az esztergomi öregfiúk

Győzelemmel kezdtek az esztergomi öregfiúk

A 20 év után újraformálódó esztergomi öregfiúk csapata, győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, ráadásul egy fordulatos izgalmas mérkőzésen!

Nehezen indult a találkozó számunka, hiszen a csapat a 9. percben már két gólos hátrányban volt.

A félidő első felében nem futballoztunk jól, és az ekkor még erejével jól gazdálkodó kecskédi csapat védelmét nem tudtuk átjátszani! Majd az első félidő második felében fokozott nyomás mellett meglettek a lehetőségeink is. Többször a gólvonalról tisztáztak, majd a nyomás a 38. percben góllá érett! Fuzik Ferenc 18. méterről egy szabadrúgás góllal szépített, és ezzel ki is alakult a félidei eredmény 2:1

A második félidő 4. percében Kiss Krisztián 28 méteres bombagóljával egyenlítettünk 2:2, de szinte a középkezdést követően a kihasznált egy védelmi megingást a kecskédi csapat és sajnos újra hátrányba kerültünk 3:2. Az egyre fáradó és kontrákra berendezkedő ellenfélen, a 60. percben, egy szép akció végén Varga Krisztián beadását, Párkányi Norbert 5 méterről bólintott fejese talált fogást 3:3. Ez után minkét oldalon megvoltak a lehetőségek, de a gólt újra mi szereztük! A 77. percben, Kiss Krisztián 25 méterről elengedett lövése pattant meg és került a kecskédi kapuba, ezzel kialakult a végeredmény 3:4 !

A sportszerű találkozó, nagy melegben és a fair-play jegyében zajlott. A kecskédi csapat a mérkőzés végén vendégül látott minket, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, valamint további eredményes és sérülésmentes szezont szeretnénk kívánni!

Kecskéd , Wati-Kecskéd KSK sportpálya

Wati-Kecskéd – Fc Esztergom 3:4 (2-1)

Fc Esztergom: Tóth B.-Vörös J.-Cserép G.-Fuzik F.-Dóka G.-Nagy Cs.-Kiss K.-Farkas Gy.-Varga K.-Horváth L.-Párkányi N. pályára léptek: Fehér Gy.-Vígh A.-Pivók Zs.

Gólszerző: Fuzik F (38'), Kiss K (44'), Párkányi N (60'), Kiss K (77')

Szöveg és fotó: Pivók Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 18. 16:20, hétfő | Helyi

Súlyos baleset után megritkították a zebrát árnyékoló fát a Kossuth utcán

A köztéri lámpa fénye mostantól már sokkal jobban bevilágítja majd a gyalogátkelőt.

2019. November 18. 15:31, hétfő | Helyi

Forgalomkorlátozással járó munkálatok kezdődnek a belvárosban

Az ÉDV Zrt. forgalomkorlátozással járó, vízvezeték tolózár rekonstrukciós munkálatokat fog végezni a Lőrinc utca mindkét oldalán.

2019. November 18. 11:29, hétfő | Helyi

Újabb dílereket kaptak el az esztergomi rendőrök

Az esztergomi rendőrök a korábbi hét díler mellett, újabb két kereskedőt is őrizetbe vettek.

2019. November 18. 09:19, hétfő | Helyi

Óriási bravúrral nyertek sakkozóink Székesfehérváron

Az NB II-es sakkbajnokság Székesfehérváron folytatódott, ahol a papírforma szerint nem sok esélye volt városi klubunknak. Tavaly 7,5-4,5-re kaptak ki sakkozóink, míg 2017-ben 9-3-ra az erős egységes fehérváriaktól.