Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2020. November 21. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Gyűlnek az ügyek, több meg is oldódott már!

Gyűlnek az ügyek, több meg is oldódott már!

Kátyúk, közvilágítási probléma, roncsautó, ellentmondó táblák... Továbbra is be lehet jelenteni a közterületi problémákat.

Már Esztergomban is lehet jelenteni a közterületi problémákat a Járókelő önkéntes csapatának - írtuk a közelmúltban.

Bárki ingyenesen jelezhet közterületi problémákat: lekopott zebrákat, kátyúkat, kidőlt jelzőtáblákat, illegális szemétlerakót, elromlott jelzőlámpákat és minden mást, ami balesetveszélyes, javításra vagy szépítésre szorul.

Az elmúlt hetekben több bejelentés is érkezett, melyek közül több már meg is oldódott. Így például: egy félreérthető jelzőtábla, egy nem világító utcai lámpa, egy rendszám nélküli ott hagyott autó ügye is. Itt láthatók!

Még azonban akadnak ügyek, amik megoldásra, vagy válaszra várnak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 08:08, péntek | Helyi

Búcsú egy tujától

Beteg volt Széchenyi téren, a polgármesteri hivatal előtt álló régi tuja, emiatt kellett kivágni -olvasható a város honlapján.

2021. Május 13. 19:39, csütörtök | Helyi

Nagyszabású razziát tartott az esztergomi rendőrség az illegális hulladéklerakás felszámolása érdekében

Az Esztergomi Rendőrkapitányság, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, összehangolt akciót szervezett 2021. május 11-én az illegális szemétlerakók ellen.

2021. Május 13. 10:22, csütörtök | Helyi

Hosszú szünet után újra látogatható a Sátorkőpusztai-kristálybarlang

A Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület (BEBTE) weboldalán számolt be arról, hogy több hónapos szünet után újra megnyitja a nagyközönség számára a Sátorkőpusztai barlangot.

2021. Május 13. 07:41, csütörtök | Helyi

Tilos pontyot fogni május elejétől

Május elejétől június közepéig megyénk természetes vizeiben tilos pontyra horgászni, a faj ívás miatt elrendelt védelme miatt, - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége az MTI-t.