Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. November 23. 07:01, csütörtök | Helyi
Forrás: mti - Fotó forrás: DK

Ismét Vadait indíthatja a DK Esztergomban

Ismét Vadait indíthatja a DK Esztergomban

Gyurcsány Ferenc esztergomi fórumán elhangzott: valószínűleg a 2014-ben a szavazatok alig 27 százalékát megszerző Vadai Ágnest indítják az országgyűlési választásokon.

Erkölcsi és anyagi értelemben kárpótolni kell ennek a rendszernek a meghurcoltjait, akiket koncepciós eljárásokban tettek tönkre - mondta Gyurcsány Ferenc szerdán Esztergomban a művelődési házban tartott lakossági fórumán.

A DK elnöke hozzátette: nem azok közé tartozik, akik bosszúra szomjaznak. Szenvedélye azok iránt van, akik elszenvedték az elmúlt időszakot.

Az eseményen beszélt egyebek közt adevizahiteleseket érintő kérdésekről, a hiteltörleesztésekről, a hitelfelvevők és a bankok felelősségéről, valamint kitért aQuaestor-ügy károsultjaira, és a Czeglédy ügyre is.

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba büntetőügyével kapcsolatban azt mondta: "mekkora ügy történik most jóbarátom ismerősöm, ügyvédünk történetében... állítólag tizenegynéhány diák nem kapta meg időben a pénzét. ...Ez is baj".

A fórumon a DK elnöke elárulta, hogy a jövőre esedékes országgyűlési választásokon az esztergomi választókerületben, 2014 után ismét Vadai Ágnes, a párt alelnöke indul. Ez azonban - mint hozzátette - 1-2 héten belül dől el biztosan.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.