Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 25. 12:09, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Hajdúék perelnek, Kocsis Korinna 3 milliós kártérítést is fizethet

Hajdúék perelnek, Kocsis Korinna 3 milliós kártérítést is fizethet

Vígh Diana ellen is pert fontolgatnak.

Megszületett a döntés: Kocsis Korinnát, a közönségdíjas szépséget millós perrel fenyegette meg a Magyarország Szépe Kft., mert nem volt hajlandó átvenni koronáját, ezzel pedig megszegte a szerződés feltételeit.

A TV2 képernyőjén megválasztották az ország legszebb lányait: Rákosi Annamária lett Miss World Hungary, Kárpáti Rebekáé lett a Miss Universe Hungary cím, míg a Miss Intercontinental koronája Tímár Brigittára került. A közönségdíjas Kocsis Korinna lett, aki hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem vette át koronáját.

– Jogi úton próbáljuk a jó hírnevünket visszaszerezni – kezdte a Hír24-nek Sarka Kata, a Magyarország szépe Kft. ügyvezető igazgatója.

– Korinna megszegte a szerződésében foglaltakat, ezért minimum 2-3 millió forintos kártérítési igényre számíthat. Az ügyvédünk szerint Vígh Diát is perelnünk kellene azért, mert ő is azt sugallta a Facebook-oldalán, hogy nem volt tisztességes a verseny, de az ő esetében egyelőre nem döntöttünk.

A tizedik helyen végzett, így azt gondolom, hogy inkább a keserűség beszél belőle. A kártérítési összeget jótékonysági célra ajánljuk fel. Elkeserít és meg is ijeszt ez a helyzet – fakadt ki Kata, aki egyáltalán nem úgy képzelte el a versenyt, hogy botrányról, és nem győztesekről kell beszélnie. Egyelőre nem élvezi a szépségkirálynőséggel járó felhajtást Kárpáti Rebeka, R. Kárpáti Péter lánya sem, mert érettségire készül.

– Rebeka bezárkózott a szobájába és csak tanul és tanul – kezdte a színész apuka a Life.hu kérdésére.

– Nincs ideje a verseny visszhangjával foglalkozni. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, irigy emberek pedig mindig is voltak és vannak – ezt már csak a maroknyi fikázó kommentelő miatt mondom. Néha megmosolyogtatnak, mikor feltételezik, hogy egy magyar színésznek – nevezetesen nekem – bármi beleszólása lehetne egy világverseny magyar részversenye eredményének módosításába. Az pedig kifejezetten botor gondolkodásra vall, hogy azért ne induljon valaki egy versenyen, mert történetesen ismert ember az egyik szülője – mondta a színész.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.