Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Szeptember 15. 10:23, vasárnap | Helyi
Forrás: KEMRFK

Halálos baleset a megyében – 13 baleset egy nap alatt

Halálos baleset a megyében – 13 baleset egy nap alatt

Egy halálos, 11 anyagi kárral és egy könnyű sérüléssel járó baleset történt az elmúlt 24 órában az esőtől nedves, csúszós utakon a Komárom-Esztergom megyében. Óvatosabban vezessünk az őszi körülmények közt.

Szombaton a délutáni órákban egy személygépkocsi borult az árokba Tata és Kocs között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a jármű sofőrje nem az út-és a látási viszonyoknak megfelelően vezetett, és az egyik kanyarban megcsúszott. Az autó átsodródott a szemközti forgalmi sávba, majd az úttest szélén lévő bokros területen fejtetőn állt meg. A jármű egyik utasa az ütközés következtében kirepült a gépkocsiból és később a kórházban életét vesztette. A helyszínen megjelent szakértő elsődleges véleménye szerint az utas nem használta a biztonsági övét.

Ugyanezen a napon a délelőtti órákban Tatabányán két gépkocsi ütközött, mikor egy személygépkocsi hátulról belerohant egy álló autóba. A balesetben egy személy sérült meg.

13 baleset Komárom-Esztergom megyében

Szombaton délután szintén Tatabányán egy személygépkocsi csúszott meg a nedves úton, és az út szélén lévő temetőbe csapódott. Ebben a balesetben személyi sérülés nem történt.

13 baleset Komárom-Esztergom megyében

A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy az ősz beköszöntével a megváltozott időjárási viszonyokhoz a közlekedésben résztvevőknek is alkalmazkodniuk kell. Esős időben az utak nedvessé, csúszóssá válnak. Ilyenkor a haladási sebesség helyes megválasztásával és megfelelő követési távolsággal lehet csökkenteni a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Felhívjuk továbbá a figyelmet a biztonsági öv használatának fontosságára, melynek használata akár kis sebességű ütközés esetében is életet menthet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.