Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2013. Július 08. 10:17, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Halálos baleset, lekapcsolt közvilágítás, bezáró esztergomi kar

Halálos baleset, lekapcsolt közvilágítás, bezáró esztergomi kar

Halálos baleset a Bánomin Esztergomban… ismét kikapcsolják a közvilágítást… bezár a dorogi napelemgyár… megszűnt a Vitéz kar… újabb szúnyogirtás… veteránjármű találkozó… különleges koncertek a Duna Party Fesztiválon…

Halálos autóbaleset a Bánomin Esztergomban
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombat délután Esztergomban, a Bánomi úton.

Újabb sötét korszak Esztergomban - kikapcsolják a közvilágítást
Kikapcsolja ma Esztergomban a közvilágítást a szolgáltató, mert az önkormányzat idén még nem fizetett a szolgáltatásért, közölte a felszámolás alatt álló TIVI Kft. felszámolóbiztosa, Schuszter Zsófia pénteken az MTI-vel.

Lekapcsolják az esztergomi közvilágítást

Bezárja dorogi napelemgyárát a Panasonic – 500 dolgozót bocsájtanak el
Szeptemberben leáll a munka a Sanyo Hungary Kft. dorogi napelemgyárában, az üzem mintegy 500 dolgozóját elbocsátják - közölte a Sanyo anyavállalata, a Panasonic az MTI-vel pénteken.

Megszűnt a Pázmány esztergomi kara
Vitéz János Tanárképző Központ néven a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának részeként működik tovább az esztergomi kar.

Év végén már vonatozhatunk az esztergomi vonalon
Év végéig átadja a beruházó az Esztergom–Pilisvörösvár vasúti szakaszt, jövő nyáron pedig már az egész vonalon vonatozhatunk, ezt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő kommunikációs vezetője mondta a Lánchíd Rádiónak.

Újra retteghetnek a vérszívók – ismét szúnyogirtás
Újabb szúnyogirtás lesz Esztergom térségében, így hamarosan javulhat az időnként egyszerűen csak inváziónak nevezhető szúnyoghelyzet a városban is. A levegőből és a földről is zajlik majd a gyérítés.

Esztergomi Veterán Jármű Találkozó

„Ilyenem volt nekem is, akkorát estem vele” – Veteránjárművek Esztergomban - FOTÓK
Ilyenem volt nekem is, akkorát estem vele – hangzott fel szombaton az esztergomi Veterán Jármű Találkozón egy jókedvű úrtól, aki mindeközben egy gyönyörű veterán Jawát csodált.

Duna Party Fesztivál: különleges koncertek Esztergomban
Charlie, Ladánybene27, Balázs Fecó, Antifitness Club és még jó pár előadó lép fel Esztergomban július 19-étól a Rugby Club Hotel rendezvényterületén tartandó Duna Party Fesztiválon.

Íme az esztergomi trafikok pontos helyei
Elindult a nemzetidohany.hu oldalon a trafikkereső szolgáltatás, mely megmutatja, hogy az adott településen hol vásárolható dohánytermék. Esztergomban a térkép szerint még nem teljes a lista.

Keressük a legjobb nyári pillanatot - InfoEsztergom.hu

Keressük a legjobb nyári pillanatot! JÁTÉK
Továbbra is várjuk a legjobb nyári pillanatok fotóit új játékunkkal! A legtöbb szavazatot gyűjtő kétszemélyes belépőt nyer a Fesztiválsziget Esztergom augusztusi Szent István Napi Zenei Fesztivál és Bor Napok rendezvényére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT