Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Április 18. 08:29, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Halálos baleset után újabb rendőri akció az utakon

Halálos baleset után újabb rendőri akció az utakon

A gyorshajókat figyelik fokozottan a rendőreink mától egészen vasárnapig. Az akcióban az egyéb szabályszegőket is igyekeznek kiszűrni az egyenruhások, hogy ne történhessen a tegnapihoz hasonló végzetes tragédia.

Továbbra is a kátyúk és a figyelmetlen járművezetők okozzák a legtöbb balesetet Komárom-Esztergom megyében. Az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

A végzetes tragédia az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 22 óra 50 perc körüli időben egy 39 éves győri férfi Fiat Punto típusú személygépkocsijával közlekedett Győr felé, amikor utolérte az előtte haladó járműszerelvényt, és nekiütközött. Az ütközés során a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Fokozott ellenőrzést tart mától vasárnapig a rendőrség. Az akció elsődleges célja a gyorshajtók kiszűrése, de természetesen valamennyi szabályszegővel szemben intézkednek az egyenruhások. A rendőrség célja, hogy a közúti közlekedés szabályainak betartatásával csökkentse a balesetek számát és az eddigieknél is biztonságosabb legyen a közlekedés országszerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.