Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2012. Október 31. 08:39, szerda | Helyi
Forrás: blikk.hu / fotó: illusztráció

Halálra ítélik a négy embert megtámadó harcikutyát

Halálra ítélik a négy embert megtámadó harcikutyát

Elaltatják az a harcikutyát, amely múlt héten négy emberre támadt rá Kertvárosban, hármat közülük súlyosan megsebesített – írja a Blikk.

Bár a Hádész névre hallgató harci kutya a szakemberek szerint csak tüzelő szuka párját védte, a négylábút valószínűleg ez sem mentheti meg. A kutya viselkedését 14 napig szakértő vizsgálja, súlyos tettei miatt azonban az ítélet már megszületett, minden bizonnyal elaltatják.

Párját, a szintér staffordshire terrier szukát a megfigyelés után visszaadják gazdájának. – A körülmények fényében a kutya reakciója nem volt meglepő, a nőstényt próbálta óvni, ám egy házi kedvenc semmilyen körülmények között nem léphet fel ilyen erőszakkal a környezetében élő emberekkel szemben – mondta az ebrendészeti telep egyik dolgozója.

Mint megírtuk, a múlt héten a pitbull egy 11 éves kisfiúra, és szüleire támadt rá, a segítségükre érkező emberek közül egyet juttatott kórházba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.