Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Május 12. 10:26, csütörtök | Helyi
Forrás: Happyland Játszóház

Happyland Játszóház

Happyland Játszóház

Kedves Gyerekek és Szülők!
Hamarosan megnyitja kapuit a Happyland játszóház, ahol majdnem 500 nm-en várjuk a gyerekeket szórakozni Esztergom-kertváros és Esztergom határán.

Az üzlet nagyon nagy saját parkolóval rendelkezik. Próbáltam 2 gyermekes anyukaként a legtöbbet kihozni a helyből, ahol úgy érzem a gyerekek jól érzik magukat. Későbbiekben tervezek új játékelemek építését, ami még jobban kiszolgálja a gyerekek igényeit. A nagyobb korosztály a közeljövőben virtuális bajnokságokon vehetnek részt, ahol apróbb nyeremények lesznek kisorsolva(ingyen belépőjegy stb.) Lehetőség van születésnap foglalására, ahol több csomag közül lehet majd választani. A játszóház területén fogunk felszolgálni meleg ételt, italokat és kávét is. Nyáron lehetőség nyílik táboroztatásra, ahol a gyermekek részére napi 4 étkezést biztosítunk, ráadásként fagylaltot. A táborozás alatt kézügyességi és kreatív dolgokat is készítünk a gyerekekkel. Folyamatosan fejlődni fogunk es ígérem mindent megteszünk azért, hogy a gyerekek nagyon jól érezzék magukat. Remélem hamarosan minden készen áll a nyitásra és sok boldog gyermeket köszönhetek a Happylandben.

https://www.facebook.com/HappylandEsztergom/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.