Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Március 08. 07:55, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Harmadszor keresik az Ezerjó Szépét

Harmadszor keresik az Ezerjó Szépét

Már jelentkezhetnek a lányok az Ezerjó Szépe szépségversenyre, melynek megyénkben is lesz bemutatkozási lehetősége.

Idén immár harmadik alkalommal hirdeti meg szépségversenyét a móri központú Ezerjó Szépe. A sikeres tavalyi versenykiírást követően az idén még színesebb és tartalmasabb programok várják a koronára vágyakozó királynő-jelölteket.

Az elmúlt évhez hasonlóan az ország teljes területéről, vagy akár határon túlról várják azon 17 - 25 év közötti lányok jelentkezését, akik szeretnének részt venni egy élményekkel teli sorozatban és álmuk az, hogy hercegnőből királynők legyenek. A jelentkezéseket április 15-ig online adhatják le a www.ezerjoszepe.hu weboldalon, egy személyes adatlap kitöltése és két fotó csatolását követően.

Ezt követően a szervezők négy helyszínen, Tatabányán, Velencén, Balatonfüreden és Móron adnak lehetőséget a bemutatkozásra. A felkészítő időszak után a verseny zárásaként a koronát idén is Harkányi Cintia, a Magyarok Világszépe 2016-os királynője helyezi majd a III. Ezerjó Szépe győztesének fejére a gálán.

A tavalyi versenyhez hasonlóan idén is a móri Bice-Bóca Egyesület a jótékony célt szolgáló verseny kedvezményezettje, ezért a lányok a tavasszal kezdődő felkészítő napok során látogatást tesznek majd az egyesület tagjainál és támogatásra buzdítják a verseny partnereit, követőit, ezzel figyelmet irányítva a hátrányos helyzetű és nagycsaládos emberek megsegítésével foglalkozó egyesületre.

Tavaly Károlyi Csilla sárkeresztesi indulót koronázták meg a szervezők, Varga Ildikó, tatabányai versenyző I. Udvarhölgy helyezést ért el, Vieger Viktória sárkeresztesi versenyző II. Udvarhölgy lett, míg Németh Rebeka csetényi induló Közönségdíjat kapott.

Fotók: Róth Hajnalka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban