Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Május 10. 20:50, kedd | Helyi
Forrás: police.hu/Régió TV Esztergom

Három ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök

Három ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök

Május 9-én, hétfőn három ittas vezetővel szemben intézkedtek az esztergomi rendőrök. Az egyik instabilan motorozott, a másik parkoló járműveknek ütközött, a harmadik pedig jogosítvánnyal soha nem rendelkezett.

Az esztergomi rendőrök 5 óra 45 perckor észleltek egy instabilan közlekedő segédmotoros kerékpárt. A helyi lakos a helyszínen közölte, hogy az éjszaka folyamán nagy mennyiségű szeszes italt fogyasztott, azonban mivel reggel rosszul érezte magát, így egy sört még megivott. A 64 éves férfit a rendőrök előállították, a kifújt érték alapján ellene büntetőeljárást kezdeményeztek, illetve vezetői engedélyét bevonták.

A délutáni órákban az Esztergomi Rendőrkapitányságra anyagi kárral járó balesetről érkezett bejelentés. A bejelentő elmondta, hogy a parkoló járművének ütközött egy másik személygépkocsi, mely a helyszínről elhajtott. A rendőrök felkutatták a balesetet okozó személyt, aki közölte, hogy közlekedése során több személygépkocsinak is nekiütközött. A vezető továbbá elmondta, hogy mielőtt autóba ült, egy liter sört fogyasztott. S. Jánost mintavétel céljából szintén előállították a rendőrök.

Szintén ezen a napon a helyi járőrök 20 óra 45 perckor megállítottak egy személygépkocsival közlekedő személyt. A jármű vezetője a jogosítványát nem tudta átadni, mivel azzal soha nem is rendelkezett, továbbá a járműre biztosítást sem kötött. A 27 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, így az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT