Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. December 10. 09:47, szombat | PR
Forrás: (x)

Hasznos ötletek az ünnepi készülődéshez

Hasznos ötletek az ünnepi készülődéshez

Az ünnepi készülődés mindig nagy örömmel jár, ha nem stresszelünk rá.

Az adventi koszorú készítése, a gyertyák meggyújtása, az adventi kalendáriumba töltött kis meglepetések beszerzése vagy éppen elkészítése mind-mind kellemes és kreatív feladatok. Az ünnepek előtti nagytakarítás rendszerint nagy munka, de ha lehetőségünk van, akkor igyekezzünk bevonni a gyerekeket vagy a párunkat is, így könnyebben és gyorsabban végzünk a kellemetlenebb feladatokkal és több időnk marad az otthonunk dekorálására, a kreatív feladatokra és egy kis lazításra is. A Női Lap online magazin ünnepi ötletekről szóló cikkei nagyon sok ötletet adhatnak nekünk akár a fa feldíszítésére, akár az adventi naptár elkészítésére, de csodaszép, igényesen összeválogatott fotóválogatásokat is nézegethetünk, ha az ünnepi dekorációhoz szeretnénk inspirációt találni.

Ne feledjük, a karácsony nem csupán az ajándékokról és azok beszerzéséről, sokkal inkább a családunkkal, szeretteinkkel eltöltött időről szól. Ne engedjünk a számtalan bolt méregdrága kínálatát reklámozó plakátoknak, ne hagyjuk, hogy a meghitt, együtt töltött estére bárki is árcédulát ragaszthasson. Csak olyan ajándékokkal kedveskedjünk a szeretteinknek, amelyről valóban tudjuk, hogy örülne neki vagy tényleg kedves kis gesztusnak tartjuk. Nem szükséges mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy az ünnep igazán szép lehessen. Varázsoljuk meghitt hangulatúvá az otthonunkat néhány apró dekorációval, amelyeket akár a gyerekekkel együtt is elkészíthetünk, így az ünnepi várakozás és készülődé egy közös tevékenység is lehet, amely még inkább összekovácsolja a családot és egy kicsi kikapcsolódást nyújt mindannyiunk számára. Ha szeretnénk egy kicsit hátradőlni, a Női Lap online magazin oldalán erre az esetre is találunk igazán jó kikapcsolódási ötleteket, de az egyik legnépszerűbb cikkük így az ünnep közeledtével a karácsonyi filmajánló, ahol kivételesen nem Kevin jár a lista élén.

Ne feledd hát, hogy az ünnepi készülődés a jó élményekről és a kikapcsolódásról kell, hogy szóljon, nem pedig az őrölt rohanásról és a végtelen ajándékbeszerző körutakról. Közeledik az év vége, ideje lassítani egy kicsit és élvezni a családdal együtt töltött időt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.