Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2021. Február 09. 10:24, kedd | Helyi
Forrás: cnc.hu

Hatékonyságnövelés a tervezéstől a gyártásig az SPH Plusz Kft-nél

Hatékonyságnövelés a tervezéstől a gyártásig az SPH Plusz Kft-nél

Nem csak a tervezés és gyártás minősége, hanem az egyes munkafolyamatok precizitása is kiemelten fontos az esztergomi cégnél.

A családi vállalkozásból egyre jelentősebb céggé fejlődő SPH Plusz Kft. a pandémia alatt is folyamatosan fejleszt: nem csak új gyártócsarnaok épült az esztergomi telephelyen, de bevezették az Autodesk Vault tervadatkezelő rendszer, mely a tervezéstől a gyártásig végigkíséri a tervdokumentum és hozzá kapcsolódó összes fájl útját.

A tervezési dokumentáció Vaultban történő tárolásával nemcsak mindenki számára könnyebben elérhetővé váltak a fájlok, hanem mindenki az adott fázisban érheti el őket, ahol számára szükséges. Ezzel felgyorsult és hibamentesebbé vált a tervezéstől a gyártásig tartó útvonal.

A cégnél jelenleg a Product Design & Manufacturing Collection szoftvercsomagban található CAM megoldás bevezetése ér a végéhez. Ennek bevezetésével az elkészült megmunkálási tervek is közvetlenül a tervadat kezelő rendszerben tárolódnak és követik az esetleges, szabályozott folyamattal vezérelt módosításokat is. Távlati terveikben szerepelő további megmunkálógépek beszerzése is kiemelten fontossá teszi ezen módszer alkalmazását.

Az újdonságokról részletesen itt olvashat,

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.