Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Május 14. 11:11, kedd | Helyi
Forrás: Koller József/lvp

Hátrányból nagyarányú Vitéz-siker

Hátrányból nagyarányú Vitéz-siker

Hátrányból fordított még az első félidőben, majd a második játékrészben fölényes különbségű diadalt ért el az Esztergomi Vitézek csapata a minap a nagyváradi Spartans ellen.

Hosszú utazás után, rekkenő hőségben lépett pályára a Vitézek csapata Nagyváradon a helyi Spartans ellen. A mérkőzés a hazaiak főlényével kezdődött, aminek köszönhetően már 30. percben 9-3-ra vezettek a házigazdák kihasználva sikeres büntetőrúgásaikat. Ezt követően a Vitézek közül Nagy Roland ébredt először és szép céllal mattolta a hazai védelmet. Mivel a jutalomrúgás is sikeres volt, így még a félidő befejezése előtt átvette a vezetést az esztergomi csapat.

A második játékrészt már a Vitéz-sereg uralta és az idén kimagasló játékot nyújtó Suiogán vezérletével, Novák ponterősségeivel már kiválóan játszott a csapat és nyert 41-14-re. A hazaiak nem tudták megakadályozni a Vitézek bónuszpontos győzelmét, ami sorrendben immár a negyedik volt.

Nagyváradi Spartans-Esztergomi Vitézek 14-41 (9-10)
Nagyvárad 150 néző Vezette: Szeidl Tamás
Vitézek: Varga, Marosi, Nagy, Novák, Molnár, Berbesi, Somodi, Koller, Siroki II, Soós, Suiogan, Mészáros, Fehér, Remsik, Volentér. Csere: Illés, Sölösi, Siroki I, Viola, Szeberényi.
Célok: Suiogán 16, Novák 10, Marosi 5, Nagy 5, Remsik 5
Edző: Sölösi László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.