Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Január 24. 19:25, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Járhatatlan a Somogy megyei Patosfára vezető út

Havazás - Járhatatlan a Somogy megyei Patosfára vezető út

Járhatatlan a Patosfára vezető út, a dél-somogyi településre tartó autókat a rendőrök nem engedik be a faluba, hanem visszaterelik Barcs és Kaposvár felé - közölte a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel pénteken késő délután.

A közlemény szerint egy délutáni baleset miatt a 67-es út Kaposfüred és Somogyaszaló közötti útszakaszán félpályás útlezárás van, a forgalom lépésben halad. A Baté és Mosdós közötti szakaszon, a 61-es úton egy kamion elakadt, teljes útlezárás van, a forgalom elterelésére nincs lehetőség.
A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt közölte, hogy Bárdudvarnok külterületén műszaki mentés miatt csak szakaszosan halad a forgalom.
Közleményükben felhívták a figyelmet arra, hogy aki teheti, továbbra se induljon útnak, illetve csak a téli időjárási viszonyoknak megfelelően felkészített járművel tegye azt. A járműben legyen kisebb hólapát, hólánc, jégkaparó, meleg felsőruházat, vastag kesztyű, takaró, vontatókötél, elakadásjelző, gyógyszer, mobiltelefon, némi élelem és innivaló is - írták.
Ha valaki bajba kerül vagy tudomása van arról, hogy valakinek segítségre van szüksége, hívja 112-es általános segélyhívót, illetve a rendőrség 107-es vagy a katasztrófavédelem 105-ös segélyhívó számát - kérik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk