Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2017. December 29. 11:44, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Házakból és kocsikból is egész évben folyamatosan lopott

Házakból és kocsikból is egész évben folyamatosan lopott

Elfogták a rendőrök és gyanúsítottként kihallgatták azt a 26 éves bajnai férfit, aki a gyanú szerint szinte az egész évben folyamatosan lopott házakból és kocsikból.

A Dorogi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy bajnai lakos ellen.

A gyanúsított február és december 23. között Bajnán családi házakból és pincékből lopott. Pénztárcákat, készpénzt, mobiltelefont, szerszámgépeket, gázpalackot és élelmiszereket vitt magával. A helyi lakos összesen öt házból lopott. Az épületekbe besurrant, de volt ahol az ajtót rúgta be. A 26 éves férfi további három alkalommal is a nyitva hagyott kocsikból lopott. Ekkor is készpénzt, valamint női táskát és pénztárcát vitt el a járművekből.

A rendőrök a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit azonosították és ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki. A dorogi járőrök a tettest december 27-én Bajnán elfogták és a nyomozók még ezen a napon gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte. Kihallgatása során elmondta, hogy az ellopott pénzt minden esetben elköltötte.

A rendőrök a házkutatás során a bűncselekményből származó dolgok egy részét lefoglalták. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozásra, melyet az illetékes bíróság december 28-án elrendelt.

Címkék: bajna, elfogás, rendőr, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.