Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. December 29. 11:44, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Házakból és kocsikból is egész évben folyamatosan lopott

Házakból és kocsikból is egész évben folyamatosan lopott

Elfogták a rendőrök és gyanúsítottként kihallgatták azt a 26 éves bajnai férfit, aki a gyanú szerint szinte az egész évben folyamatosan lopott házakból és kocsikból.

A Dorogi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy bajnai lakos ellen.

A gyanúsított február és december 23. között Bajnán családi házakból és pincékből lopott. Pénztárcákat, készpénzt, mobiltelefont, szerszámgépeket, gázpalackot és élelmiszereket vitt magával. A helyi lakos összesen öt házból lopott. Az épületekbe besurrant, de volt ahol az ajtót rúgta be. A 26 éves férfi további három alkalommal is a nyitva hagyott kocsikból lopott. Ekkor is készpénzt, valamint női táskát és pénztárcát vitt el a járművekből.

A rendőrök a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit azonosították és ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki. A dorogi járőrök a tettest december 27-én Bajnán elfogták és a nyomozók még ezen a napon gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte. Kihallgatása során elmondta, hogy az ellopott pénzt minden esetben elköltötte.

A rendőrök a házkutatás során a bűncselekményből származó dolgok egy részét lefoglalták. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozásra, melyet az illetékes bíróság december 28-án elrendelt.

Címkék: bajna, elfogás, rendőr, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.