Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. December 17. 11:38, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Háztűz, példás összefogás, év sportolói – Heti hírek

Háztűz, példás összefogás, év sportolói – Heti hírek

Leégett egy családi ház múlt héten Esztergomban, a helyiek példás összefogással segítették a tulajdonost. Esztergomi sportolók az év legjobbjai között, idén is vár mindenkit a Rozi Kupa. Hírösszefoglaló!

Leégett egy családi ház, segítséget kér a tulajdonos
Kigyulladt egy családi ház múlt szerdán Esztergomban a Terézia utcában, a lángok átterjedtek a melléképületre is. Az esztergomi tűzoltókon kívül, a nyergesújfalui és bajnai lánglovagok is kivonultak az esethez. A tulajdonos segítségére összefogott Esztergom. Részletek ITT!

Esztergomiak az év legjobb sportolói között
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén köztük két esztergomi egyesület sportolója is helyet kapott. Részletek ITT!

Ivott, drogozott, kocsit vezetett, szabálytalankodott Esztergomban
Ittasan és bódult állapotban vezetett Esztergomban az a 21 éves budapesti fiatalember, akit múlt héten vontak intézkedés alá a járőrök. Megszegte a kötelező haladási irányt, emiatt állították meg őt az egyenruhások. Részletek ITT!

Így írt (alá) Móricz Zsigmond - tárlatajánló
Még december végéig látogatható a közel negyven híres magyar író, költő dedikált könyveiből nyílt irodalomtörténeti kiállítás az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban. Részletek ITT!

Rozi Kupa - a spori legendás vezetőjének tiszteletére - VIDEÓ
Idén is megrendezi a két ünnep között az esztergomi Pézsa Tibor sportcsarnok az intézmény egykori legendás vezetőjéről elnevezett focitornáját. Az érdeklődő csapatok még december 21-éig jelentkezhetnek. Részletek ITT!

Az ország legjobb DJ-je a plusz21-ben
A magyar progressive house ikon, Kühl zenél szombaton a dorogi +21 Kultúrhely és Koktélbárban. Előtte Johnny Dakko, Figarro, Dj Ortyn és Sluki pörgeti szettjeit egy fergeteges house klasszikusokat idéző, meglepetéssel záruló bulin. Részletek ITT!

Nevetni jó! Vicces fotók versenye az InfoEsztergom.hu-val
Nevetni jó! Különösen egy-egy vicces képen, melyen családtagunk látható mókás helyzetben. Ilyen fotói mindenkinek vannak, melyeket akár be is nevezhetnek a vicces fotó versenyünkbe. Értékes ajándékokat lehet nyerni! Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.