Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Április 20. 15:00, hétfő | PR
Forrás: (x)

Helyben a legolcsóbb házimenüt szállítjuk! (699Ft/nap)

Helyben a legolcsóbb házimenüt szállítjuk! (699Ft/nap)

GONDOSKODJ OKOSAN azotthonize.hu segítségével

A héten 3490 forintért már megrendelhető Az Otthon íze menüje 5 napra!

Konyhánk az esztergomi Aranyhegyen található - a régi Királyok fogadója nagykonyháját újítottuk fel 2018-ban és itt főzik tapasztalt szakácsaink immár 2 éve a házias, otthoni ízekre emlékeztető ételeinket. Fontosnak tartjuk, hogy a szokatlanul alacsony árat, a nagy adagokat és a hagyományos ízeket azért tudjuk csupán napi 699 Ft-ért, minden járulékos költség nélkül forgalmazni, mert nem bonyolítottuk túl a terméket. Ezért lehet egy heti menü rendelését egyszerre leadva, egyszer fizetve megrendelni, illetve ezért nem kezdtük "cifrázni" a szolgáltatást sokféle étellel, napi megrendelésekkel – az mind drágítaná a menüt. Ehelyett mi, Az Otthon íze konyhánál a hangsúlyt az étel minőségére, mennyiségére és árára helyeztük, és ezzel minden felesleges sallangot kiiktattunk a rendszerből, amelyet máshol mindig a fogyasztóval fizettetnek ki.

Nálunk nincs szállítási költség, nincs extra díj, futáraink borravalót nem fogadhatnak el, cserébe viszont udvariasak, mosolygósak, segítőkészek és ami a legfontosabb, fertőzésmentesen szállítanak. Próbálja ki most, rendelje meg a jövő hétre minden péntek 12 óráig!

Az első 100 online regisztrációt kitöltő, heti megrendelést leadó vásárlónknak az első heti kiszállítás szerdai napján meglepetés desszertet küldünk!

Ha ezekben a hetekben nem szeretne aggódni szülei, nagyszülei, idős rokonai egészségéért, itt az alkalom, hogy kockázatmentesen, érintésmentesen gondoskodjon arról, hogy napi egyszer laktató hagyományos melegételt fogyasszanak.

Rendelés leadás

Rendelés leadási határidő minden héten péntek 12:00 óráig. Rendelést leadni itt a weboldalon, vagy a +36 70 422 5009 telefonszámon lehet. Telefonon rendelni hétfőtől csütörtökig 9.00 – 15.00 és pénteken 9.00 – 12.00 között lehet.

Fizetés

Érintésmentesen fizetni az online megrendelés esetében lehetséges. Készpénzzel fizetni az első szállítási napon az ételfutárnál lehet. Kérjük, hogy a zökkenőmentes és fertőzésmentes kapcsolattartás miatt lehetőleg pontos címletekkel készüljenek készpénzes fizetés esetén!

A bankkártyás helyszíni fizetési módot és a SZÉP kártya elfogadását hamarosan tervezzük bevezetni, erről hamarosan a facebookon, a weboldalunkon (www.azotthonize.hu) nyújtunk tájékoztatást.

Kiszállítás

Az ételt minden nap 10.00 és 13.00 óra között szállítjuk ki. Ha ebben az időben nem tud otthon tartózkodni, kérjük, jelezze emailben vagy telefonon, és adjon meg alternatív szállítási címet! (pl. szomszéd)

Észrevétel

Észrevételeit, esetleges panaszát közvetlenül a +36 70 36 254 28 telefonszámon, vagy az eszrevetel@azotthonize.hu email címen teheti meg. Hétköznapokon 24 órán belül reagálunk.

GONDOSKODJ OKOSAN magadról és szeretteidről!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.