Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Október 01. 17:30, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Hídfutás-rekord, mentőhelikopter, vb-cím – A hét hírei

Hídfutás-rekord, mentőhelikopter, vb-cím – A hét hírei

Rekord a Hídfutáson, mentőhelikopter a városban, újra sötét lehet az utcákon, magyar mondák nyomában, vb-cím Dorogra, Gran Prix győzelem Tokodra. Egyebek közt ezek történtek múlt héten. Heti esemény-összefoglaló.

Rekord a Hídfutáson
Minden évben egyre többen vesznek részt a Mária Valéria híd átadásának évfordulóján rendezett Hídfutáson. Idén a tizenkettedik megmérettetésen is új rekord született, több mint 2200 futó indult. Részletek itt!

Mentőhelikopter érkezett Paskai László bíborosért
Mentőhelikopterrel szállították kórházba kedden Paskai Lászlót, a bíboros ugyanis tegnap reggel rosszul lett, ám állapota már stabil. Részletek itt!

Újra sötét lesz? Likvid hitel az 1,1 milliárdos hiányra
Esztergom likvid hitelből finanszírozná költségvetésének 1,1 milliárdos hiányát. A döntést a Kúria észrevételére való állásfoglalásként a képviselők a többséget adó Fidesz-frakcióval fogadták el csütörtöki ülésén. Részletek itt!

Kocsit tört, elhajtott, felvette a térfigyelő
Egy eddig ismeretlen női sofőrt keres a Régió Tv Esztergom, mely autójának még múlt hétfőn koccant neki az autós, aki az eset után egyszerűen távozott a helyszínről. Pechére a koccanást térfigyelő kamera rögzítette. Részletek itt!

Dúltak az indulatok Nyergesújfalun és Esztergomban
Kocsmai verekedésnél intézkedtek a rendőrök vasárnap hajnalban Nyergesújfalun, míg Esztergomban ugyanekkor egy férfi bántalmazta volt barátnőjét, a hatóság előállította az agresszív bántalmazókat. Részletek itt!

Magyar mondák rajzos versenye
Idén kilencedszer rendezi meg a Féja Géza Közösségi Ház az eddig rendkívül népszerű Ister-Granum Eurorégiós Rajzversenyt. A pályázatra általános iskolás gyermekek jelentkezhetnek magyar mondák és legendák témakörben. Részletek itt!

Vb-cím Dorogra, Gran Prix győzelm Tokodra
Vb-címet és két bronzot szereztek a dorogi birkózók veteránjai, akik a közelmúltban Budaörsön a veterán világbajnokságon vettek részt. Mellettük Azerbajdzsánban a Golden Grand Prix-n a tokodi Korpási Bálint győzött. Részletek itt!

Már 3,6 millió liter sör fogyott az Oktoberfesten
Egy hét alatt 3,6 millió liter sör fogyott a müncheni Oktoberfesten, a világ legnagyobb népünnepélyén, amely a hét végén ért a félidejéhez. Részletek itt!

Használt mikrosütő eladó alsógatyában!
Rekordot dönt a látogatottsága annak az online hirdetésnek, melyben egy ismeretlen férfi mikrohullámú sütőjét igyekezett eladni. Mindezt véletlenül alsógatyás fotóval próbálta elérni, ami óriási netes siker lett. Részletek itt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT