Városlista
2020. december 3, csütörtök - Ferenc

Hírek

2014. Április 16. 14:40, szerda | Helyi
Forrás: hidlap.hu

Hivatalosan is a térség képviselője Dr. Völner Pál

Hivatalosan is a térség képviselője Dr. Völner Pál

Szerdán vette át országgyűlési képviselői megbízólevelét Völner Pál az esztergomi városháza nagytermében.

Átvette megbízólevelét Dr. Völner Pál, a Fidesz-KDNP képviselője, aki az április 6-ai országgyűlési választáson több, mint 23 ezer szavazattal, az összesen leadott voksok 45,92 százalékával nyert a többi jelölt előtt.

Hivatalosan is Völner Pál az esztergomi választókörzet országgyűlési képviselője

Az esztergomi városháza nagytermében megtartott ünnepségen Völner Pál mellett Erős Gábor, a Komárom-Esztergom Megyei 2. számú országgyűlési, egyéni választókerület választási bizottság elnöke, a bizottság választott és delegált tagjai, Tétényi Éva polgármester és Sarkantyu Adrián OEVI vezető vett részt.

A rövid eseményen Erős Gábor ismertette részletesen a hivatalos végeredményt, és adta át az országgyűlési képviselői megbízólevelet Dr. Völner Pálnak.

Hivatalosan is Völner Pál az esztergomi választókörzet országgyűlési képviselője

A 2014. április 6-ai országgyűlési választáson a 2. választókerület esztergomi körzetében leadott 51.121 voks közül a Fidesz-KDNP jelöltje 23 475 szavazatot, az összes érvényes voks 45,92 százalékát kapta.Ezek érdekelhetnek még

2020. December 03. 15:36, csütörtök | Helyi

Esztergomi diákokat is díjaztak a Maradj otthon! - Tanulni és önkénteskedni pályázaton

Négy díjat hoztak el a Montágh iskola diákjai. Az ÉTA Országos Szövetség 2020-ban is meghirdette a Diák-önkéntes Közösségi Szolgálatban résztvevők számára a „Maradj otthon! - Tanulni és önkénteskedni” címmel pályázatát.

2020. December 03. 13:28, csütörtök | Helyi

Baumit silóval gyakorlatoznak a búvárok - VIDEÓ - FOTÓK

A Palatinus-tóban gyakorló búvárok mostantól a számos víz alatti látványosság mellett egy "űrhajó-formára" átalakított Baumit siló segítségével készülnek az éles helyzetekre.

2020. December 03. 08:28, csütörtök | Helyi

Mik ezek a dörrenések, durranások? - VIDEÓ

Egész nap folyamatos dörejlés-morajlás, durranás hallatszik Esztergomban és a környékén is. Többen is kérdezték tőlünk, hogy mik lehetnek ezek.

2020. December 03. 05:00, csütörtök | Helyi

Pénz jár a dorogi rongálóért! - VIDEÓ

Kocsikat, vontatót rongált és pótkocsit gyújtott fel Dorogon. A rendőrök a lakosság segítségét kérik az azonosításához. Nyomravezetői díjat tűztek ki érte.