Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 26. 09:31, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK / fotó: MTI

Hó, jég és útlezárások megyénkben

Hó, jég és útlezárások megyénkben

Havasak, jégbordásak az utak a megyében. A rendőrség ezért korlátozza a 13-as és 81-es számú főutak, az Oroszlány és Környe, valamint a Környe és Tata közötti forgalmat. Parkolókban várakoznak a tehergépjárművek.

Azok a kamionok, melyek úti célja Fejér megye, rendőri felvezetéssel hagyhatják el Komárom-Esztergom megyét, a többieknek várakozniuk kell, míg az utak számukra is alkalmassá válnak a közlekedésre. Az M1-es autópályán kihelyezett jelzőtáblák is arra figyelmeztetik a tehergépjárműveket, hogy ne hajtsanak le a sztrádáról a 13-as útra. A balesetmentes közlekedés miatt szükséges a rendőrség ez irányú intézkedése, ezért a járművezetőktől megértést kér a hatóság.

A rendőrség figyelmezteti az állampolgárokat, hogy csak rendkívül indokolt esetben induljanak útnak. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma megszakításokkal ugyan, de napközben is esni fog a hó, sőt késő délutántól délnyugat felől újabb hullámban valószínű intenzívebb havazás. Szerencsére sok baleset nem történt Komárom-Esztergom megye útjain. Az elmúlt 24 órában mindössze egy súlyos és hat anyagi kárral járó közlekedési baleset történt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy figyelmesen, türelmesen, nagyobb követési távolságot tartva közlekedjenek. A járművek téli felszereltsége továbbra is elengedhetetlen. Induljanak el időben, a hó eltakarítása miatt elszenvedett késedelmet ne menetközben próbálják meg ledolgozni.

Fotók az országból!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.