Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Április 17. 08:27, szombat | Helyi
Forrás: Babits Mihály Színház /e-mail

Hogy legyünk még együtt! – oltakozásra buzdít a Babits Színház

Hogy legyünk még együtt! – oltakozásra buzdít a Babits Színház

Az oltás felvételére buzdít az esztergomi Babits Mihály Színház. A társulat tagjai az alábbi üzenetet tolmácsolják nemrég közzétett videójukban.

"A koronavírus járvány minden egyes embert rettenetesen megvisel az egész földgolyón. Ahogy Ti, mi is egyre nehezebben bírjuk: barátokat, kollégákat veszítünk el, közben pedig az életünk: a színház nem nyithat ki, nem fogadhat nézőket, nem varázsolhat el, és nem szórakoztathat Titeket.

Mégis hisszük, hogy van kiút! Hisszük, hogy most bármennyire rossz is, a függöny mögött már készülődik egy nagyszerű előadás: egy új, szebb világ. Most ezt várjuk a sötét nézőtéren: az otthonainkban, ezt várjuk a maszkok mögött.

Az, hogy mikor megy fel a függöny, most már rajtunk is múlik! Mi mindnyájan, feliratkoztunk, várjuk és elfogadjuk majd a számunkra felajánlott vakcinát, mert tudjuk, hogy csak együtt sikerülhet! Ennyivel tartozunk az áldozatok emlékének, ennyivel tartozunk magunknak, a világnak. Értetek, értünk: a kultúránkért, a színházért… az életünkért!

Bízzunk az orvosokban, bízzunk azokban az embertársainkban, akik most is azért dolgoznak éjt nappallá téve, hogy legyen még közös életünk, hogy egyszer tényleg felmenjen a függöny!

Mi most ezekben a nehéz hetekben csak annyit tehetünk, hogy vigyázunk magunkra és egymásra: regisztrálunk és felvesszük az oltást.

Végül mi fogunk győzni! Együtt sikerülni fog!

A Babits Mihály Színház társulata nevében:
Kaj Ádám, Ótott Ferenc, Viczián Ottó, Krizsik Alfonz, Lanner Kati, Bánföldi Szilárd, Maronka Csilla, Kazári András, Bacsa Ildikó, Orosz Csenge, Endrész Aliz, Kéner Gabi, Báhner Péter, Faragó András, Braun Barna, Rákosi Sámuel.”

Fotó: Babits Mihály Színház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.