Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2021. Október 21. 16:55, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hogyan használhatjuk ki egész évben a teraszt?

Hogyan használhatjuk ki egész évben a teraszt?

Élvezhetjük télen is a kibővített életteret!

Nyáron igazi áldás, ha rendelkezünk egy terasszal. Ha nem akarunk egész nap a lakásban tartózkodni, de nincs alkalmunk elutazni, ez a terület kínál lehetőséget arra, hogy kicsit visszavonulhassunk, feltöltődhessünk. Baráti összejövetelek, délelőtti napozások helyszíne, ahova akár esténként is kiülhetünk élvezni a friss levegőt. A tél közeledtével sokszor kihasználatlanná válik ez a terület, de ennek nem kell így lennie. Ha nem akarunk lemondani a használatáról a leghidegebb évszakban sem, megtapasztalhatjuk, milyen sok előnye van egy fedett, szigetelt, esetleg fűtött téri terasznak is.

Némi átalakítás után ugyanis egész évben élvezhetjük a kibővített életterünket, ráadásul az otthonunk is hasznos alapterülettel gazdagodik. A növényeink télen is elegendő napfényt kapnak majd, és többé nem jelent gondot az átteleltetésük sem. Ez a helyiség ezután külön szobaként funkcionálhat, mégis közelebb lesz a szabadhoz, ennek révén segít a kikapcsolódásban, relaxációban. Garantáltan kedvenc helyszínévé válik a közös étkezéseknek, hétvégi programoknak.

Ez az élmény tovább fokozható, valódi luxust csempészhetünk a teraszunkra a felfújható pezsgőfürdő formájában, amit évszaktól függetlenül kihasználhatunk, és amiben biztosan örömünket leljük majd. A klasszikus medence és a jakuzzi funkcióit egyesítő mobil pezsgőfürdő a masszázsfúvókáival, illetve a szabályozható vízhőmérséklettel nyáron és télen is kényeztető kikapcsolódás nyújt.

Ezentúl nem lesz szükségünk a wellness hétvégéken való töltődésre, hiszen egy függőfotel tovább bővíti az otthoni pihenés lehetőségeit. Elég csak kiülnünk a teraszra és a fotel megnyugtató ringatása segít a teljes relaxációban. A függőfotelek különböző teherbírásúak, minőségi és erős anyagokból készülnek, ezzel pedig nem csak strapabíróak, hanem látványnak sem utolsók.

Az esztétikus kialakítású, formatervezett fotelekben meginni a reggeli kávénkat, baráti beszélgetéseket folytatni, de akár egy könyv társaságában pihenni is valóságos vakációt, teljes mértékű lazítást jelent.

A fotó forrása:
pixinoo / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből