Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Október 30. 09:11, hétfő | PR
Forrás: (x)

Hogyan készíthetünk egyszerű és gyors frizurákat?

Hogyan készíthetünk egyszerű és gyors frizurákat?

Ha nem szeretnél sok időt szánni a frizurád elkészítésére, de fontos számodra a stílusos megjelenés, akkor olvasd el cikkünket, amelyben ehhez adunk ötleteket!

Ha nincs időd vagy kedved órákat tölteni a hajad formázásával, de szeretnél csinos és változatos frizurákat viselni, akkor ez a cikk neked szól! Összegyűjtöttünk 10 egyszerű és gyors frizura ötletet, amelyeket 5 perc alatt elkészíthetsz otthon, akár egy rohanós reggelen is.

Ezek a frizurák alkalmasak mindennapi viseletre, de akár egy különleges alkalomra is feldobhatják a megjelenésedet. Nézzük, milyen frizurákat próbálhatsz ki!

1. Csavart konty

Ez egy nagyon egyszerű frizura, amely bármilyen alkalomra elkészíthető. Fogjuk össze a hajunkat lófarokba a nyakunknál, és csináljunk egy lyukat a hajgumi felett az ujjainkkal. Húzzuk át ezen a lyukon a lófarok végét. Ezt ismételjük meg, majd a kontyot rögzítsük hullámcsattal. Ha szeretnénk, kihúzhatunk néhány tincset a természetesebb hatásért.

2. Csomós copf

Ez egy különleges és játékos frizura, amelyet az egyik oldalon viselhetünk. Válasszuk le a hajat az egyik oldalon, és osszuk kétfelé. Kössünk rá egy csomót, majd ismételjük meg többször is. A végén rögzítsük hajgumival, és tupírozzuk be egy kicsit a copf végét.

3. Laza konty

Ez egy nagyon könnyed és divatos frizura, amelyhez csak egy hajpánt és néhány hullámcsat kell. Permetezzünk a hajra hajformázó spray-t, hogy könnyebben formázható és tartósabb legyen. Tegyünk fel egy hajpántot, majd tekerjük köré a hajat hátul. Húzgáljunk ki néhány tincset az arcunk körül.

4. Rózsafonat

Ez egy romantikus és bájos frizura, amelyhez csak egy fonást kell elkészítenünk. Válasszunk le két oldalról egy-egy tincset, és kössük össze hajgumival. Csavarjuk meg a tincset, majd fonjuk be. A fonatot tekerjük fel úgy, hogy rózsát formáljon, majd rögzítsük hullámcsattal.

5. Konty fonattal

Ez egy elegáns és stílusos frizura, amelyhez csak egy lófarokra és egy fonatra van szükségünk. Fogjuk össze a hajat a fejtetőn, és válasszunk le belőle egy tincset. A többit tekerjük fel kontyba a szokásos módon. A kis tincset fonjuk be, és tekerjük a konty köré.

6. Banánkonty egyszerűen

Ez egy klasszikus és nőies frizura, amelyet könnyen elkészíthetünk otthon is. Fogjuk össze a hajat a tarkónál, és csavarjunk rajta egyet. A kilógó részt gyűrjük be a konty külső része alá, majd rögzítsük hullámcsatokkal.

7. Masnis frizura

Ez egy aranyos és vidám frizura, amelyet akár a gyerekek is imádni fognak. Válasszuk el vízszintesen háromfelé a hajat, és kössük össze három külön hajgumival. A legfelsőtől kezdve csavarjuk meg a tincseket úgy, hogy a hajgumi fölött az ujjunkkal készítsünk egy nyílást, amelyen áthúzzuk a hajat. Ezt ismételjük meg mindhárom copfnál. Az eredmény olyan lesz, mintha masnik lennének a hajunkban.

8. Görögös konty

Ez egy nagyon elegáns és nemes frizura, amelyhez csak egy hajpánt és néhány hullámcsat kell. Tegyünk fel egy hajpántot, majd tekerjük köré a hajat hátul. Húzgáljunk ki néhány tincset az arcunk körül, hogy természetesebb legyen a hatás. Ezzel a frizurával úgy fogunk kinézni, mint egy görög istennő.

9. Hajgöndörítés gyorsan

Ha szeretnénk fürtös hajat viselni, de nincs időnk vagy kedvünk hosszan göndöríteni a hajunkat, akkor ez a módszer nekünk való. Kössük össze a hajat a fejtetőn, és osszuk két tincsre. Egyenként tekerjük fel őket hajsütővasra, és várjunk pár percet. Ha kész vagyunk, hajoljunk előre, vegyük ki a hajgumit, és fújjuk be a frizuránkat hajlakkal.

10. Csomó konty

Ez egy bohém és laza frizura, amelyhez csak két csomóra van szükségünk. Válasszuk ketté a hajat, és kössünk rá egy csomót. Ezt ismételjük addig, míg elfogy a hajunk. Ekkor rögzítsük a kontyot hullámcsatokkal.

Reméljük, hogy tetszettek ezek az egyszerű és gyors frizura ötletek, és kipróbálod őket otthon is! Ha szeretnél még több inspirációt kapni a szépségápolással kapcsolatban, látogass el a Browse.hu és a Created.hu lifestyle rovatába is!

A cikk elkészítésében közreműködött a Női portál és a Beauty-fashion.hu szerkesztősége.

Címkék: divat, frizura, haj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből