Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Október 08. 09:14, kedd | Helyi

Hogyan tovább Esztergom? Beszéljük meg együtt!

Hogyan tovább Esztergom? Beszéljük meg együtt!

Ezzel a címmel indul közéleti előadás és beszélgetéssorozat Esztergomban. Első alkalommal, október 11-én a város gazdasági élete és a vállalkozások lesznek a témák a Balassa iskolában.

Minden Esztergomért őszintén tenni akaró polgárt szeretnénk meghívni egy merőben új, rendhagyó beszélgetős estre. A „Hogyan tovább Esztergom? Beszéljük meg együtt!” elnevezésű rendezvény célja, hogy szeretett városunk gondjairól és problémáiról laza, könnyed keretek közt, de aktívan beszélgessünk a meghívott szakértőkkel és magukkal az est vendégeivel, nézőivel is. A rendezvény célja, hogy egy olyan Esztergomért tenni kívánó közösséget szólítsunk meg, akik szakmai vagy akár magánvéleményüket örömmel osztják meg, ezzel segítve a közös gondolkodást, melynek célja, hogy egy adott kérdéskört többféle szempontból is megvilágítsunk, esetleg megoldási ötletekről beszélgessünk. Az est akkor lesz eredményes, ha az esztergomi polgárok előremutató, építő jellegű, Esztergom javára szolgáló véleményeiket egy csokorba tudják gyűjteni. Ezért kérjük, jöjjön el Ön is előadásainkra és beszélgessünk együtt arról: Hogyan tovább Esztergom?” – olvasható a szervezők felhívásában.

A sorozat első témája a Gazdasági élet és vállalkozások Esztergomban, melynek vendégei Gerendás János, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris politika és pénzpiac elemzési igazgatója, a Nemzetgazdasági Minisztérium volt gazdaságtervezésért felelős helyettes államtitkára és György Sándor vállalkozó.

Helyszín: Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola díszterme, Esztergom, Szent István tér 7-9.

Időpont: október 11. 18 óra

Főszervezők: Dr. Bacsa György, Heer Ádám, Koditek Pál, Vajda Balázs.
Az esemény webcíme!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT