Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Július 13. 00:00, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hogyan tudhatja nagyobb biztonságban értékeit és ingatlanát a nyaralás alatt?

Hogyan tudhatja nagyobb biztonságban értékeit és ingatlanát a nyaralás alatt?

Minden évben izgul a betörések miatt? Inkább előzze meg a bajt és pihenjen nyugodtan! Ebben az esztergomi Abikon Kft. szakemberei ötletekkel és tanácsokkal is segítenek!

Riasztót szereltessek be vagy esetleg kamerás rendszert? Cseréljek inkább zárat? Melyik fontosabb?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel szinte mindenkinél, ha az otthon vagy a munkahely értékeinek megóvásáról gondolkodik.

Fontos tudni, hogy a leghatékonyabb a komplex vagyonvédelem, mely különféle védelmi rendszerek kombinációja.

Kamerás rendszerek esetén általánosabb a külterületek védelme (kert, kapubeálló), míg a riasztó rendszer esetén a beltéri védelmet preferáljuk. Kültéri érzékelők elhelyezésére is számtalan lehetőséget kínálunk, azonban itt a környezeti hatások miatt téves jelzések gyakrabban előfordulhatnak.

A terek védelmére általában mozgásérzékelőt használunk, a felületvédelem esetében számos megoldás létezik. A felületvédelemnek fontos szerepe van abban az esetben, amikor az objektumban tartózkodnak. Például ilyen esetben a nyílászárók védelme aktív lehet a mozgásérzékelőkkel ellentétben. A riasztó berendezés fontos része lehet még a különböző tűzérzékelők alkalmazása.

A riasztások megjelenítésére többek között kültéri hang-, fényjelző, GSM kommunikátor, IP modul, vagy távfelügyeleti szolgáltatás áll rendelkezésre.

Kamerás rendszereink minimum FullHD felbontásban rögzítenek, infrareflektorok gondoskodnak az éjszakai kép minőségéről. Az internetre való csatlakoztatást követően távoli számítógépről, okostelefonról, vagy tabletről követhetjük az otthon történteket. A különböző kialakítású kamerák is megfelelően illeszkednek minden környezetbe.

Amikor biztonságtechnikai kivitelezőt választ, nézze meg, hogy az adott cég termékpalettája rendelkezik-e MABISZ minősítéssel, mert ellenkező esetben bizonytalanná válik kárigényének érvényesítése.

Milyen költségekkel kell számolnia?
A pontos válasz persze mindig attól függ, milyen szintű védelemre van szükség és milyenek az ingatlan adottságai (pl. családi ház, panellakás, irodaház) Egy családi ház esetében a riasztó és kamerás rendszerre költött átlagos összeg 200-500 ezer Ft körül alakul, panel lakásnál körülbelül 100-200 ezer Ft.

Szeretné nagyobb biztonságban tudni értékeit? Mi, az esztergomi székhelyű Abikon Kft. szakértői, segítünk Önnek megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Cégünk több éves tapasztalattal vállalja:

• családi házak, lakások
• üzletek, áruházak,
• pénzintézetek, irodaházak,
• raktártelepek, ipartelepek
kamerás, riasztó vagy tűzjelző rendszerének tervezését, kivitelezését, javítását, és karbantartását.

Ingyenesen vállaljuk a helyszíni bejárást, és megbeszéltek alapján a tételes árajánlat kidolgozását is mindenféle kötelezettségek nélkül. Honlapunkon ingyenes visszahívást is kérhet, munkatársaink rövid időn belül felkeresik Önt, a megadott elérhetőségeken.

Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
Tel.: +36 30 298-4073
Email: info@abikon.hu
Honlap: www.abikon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.