Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Április 02. 08:34, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Hónapok óta keresték az esztergomi sikkasztó csalót – szabadnapos rendőr kapta el

Hónapok óta keresték az esztergomi sikkasztó csalót – szabadnapos rendőr kapta el

Hónapok óta keresték a rendőrök azt az esztergomi férfit, akinek jogerős ítélete miatt kellett volna börtönbe vonulnia. Végül egy szabadnapos rendőr kapta el kedden a csaló sikkasztót.

A Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot egy esztergomi férfi ellen, akit az Esztergomi Rendőrkapitányság szabadidejét töltő rendőre fogott el a városban kedden. Bakos Tamás százados, az esztergomi rendőrség szolgálatirányító parancsnoka épp Esztergomban, a kórháznál járt, amikor észrevette a hónapok óta keresett elítéltet. A férfinak csalás bűntett, közokirat-hamisítás vétség, hamis magánokirat felhasználásának vétség, valamint jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntett, csalás bűntett kísérlete és magánokirat-hamisítás vétség elkövetése miatt kellett volna börtönbe vonulnia, de nem tette. A szabadidős százados szolgálatba helyezte magát és kollégái kiérkezéséig visszatartotta a férfit, akit az esztergomi egyenruhások előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vételét követően a rendőrök a Váci Fegyház és Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték a férfit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.