Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2015. December 16. 08:06, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Horgászcuccot és szerszámokat loptak - várja őket a bíróság

Horgászcuccot és szerszámokat loptak - várja őket a bíróság

Vádemelési javaslattal zárta le az esztergomi rendőrség annak a két tolvajnak az ügyét, akik Esztergom-Kertvárosban horgászfelszereléseket és szerszámokat.

Az eltulajdonított tárgyak egy részét a rendőrök megtalálták a gyanúsítottaknál és visszaadták tulajdonosaiknak.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya R. Árpád és F. Gyula ellen. A gyanú szerint a 48 és a 20 éves férfi augusztus 2-án a lakatot lefeszítve bement egy Esztergom-kertvárosi garázsba és onnan horgászfelszereléseket és szerszámgépeket tulajdonítottak el. Az esztergomi rendőrök rövid időn belül azonosították és augusztus 6-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. Amikor a járőrök kiérkeztek F. Gyula bajóti házához, a férfi megpróbált elfutni a rendőrök elől. Az épület melletti bokrok közé bújt el, de a járőrök megtalálták őt.

A két férfit, előállításukat követően, gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. R. Árpád és F. Gyula otthonában a rendőrök házkutatást tartottak, és megtalálták az eltulajdonított tárgyak egy részét, amelyet lefoglaltak, majd visszaadtak tulajdonosainak. A két férfi ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség december 14-én befejezte és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.