Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2015. December 16. 08:06, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Horgászcuccot és szerszámokat loptak - várja őket a bíróság

Horgászcuccot és szerszámokat loptak - várja őket a bíróság

Vádemelési javaslattal zárta le az esztergomi rendőrség annak a két tolvajnak az ügyét, akik Esztergom-Kertvárosban horgászfelszereléseket és szerszámokat.

Az eltulajdonított tárgyak egy részét a rendőrök megtalálták a gyanúsítottaknál és visszaadták tulajdonosaiknak.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya R. Árpád és F. Gyula ellen. A gyanú szerint a 48 és a 20 éves férfi augusztus 2-án a lakatot lefeszítve bement egy Esztergom-kertvárosi garázsba és onnan horgászfelszereléseket és szerszámgépeket tulajdonítottak el. Az esztergomi rendőrök rövid időn belül azonosították és augusztus 6-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. Amikor a járőrök kiérkeztek F. Gyula bajóti házához, a férfi megpróbált elfutni a rendőrök elől. Az épület melletti bokrok közé bújt el, de a járőrök megtalálták őt.

A két férfit, előállításukat követően, gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. R. Árpád és F. Gyula otthonában a rendőrök házkutatást tartottak, és megtalálták az eltulajdonított tárgyak egy részét, amelyet lefoglaltak, majd visszaadtak tulajdonosainak. A két férfi ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség december 14-én befejezte és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:58, kedd | Helyi

OLASZ ÁGNES FOTOGRÁFUS FALUSI ÉLETKÉPEI ESZTERGOMBAN

2023. június 3-án, 16:00 órakor nyitja meg Olasz Ágnes fotográfus kiállítását az Eurohíd Alapítvány, a Kapcsolatok Házában.

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban