Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Szeptember 16. 07:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Sajtóközlemény

Horgászok napja Neszmélyen

Horgászok napja Neszmélyen

A Komárom-Esztergom megyei Horgászegyesületek Szövetsége szombaton, Neszmélyen rendezi meg első alkalommal a megyei horgászok napját, ahol halfőző verseny is lesz, melynek fődíja a megye legjobb halfőzője kitüntető cím.

Lesz gyermek horgászverseny is, ugrálóvár, népi játékok és ezen a napon hirdetik ki a 92 órás nagyhalfogó horgászverseny eredményét.

Az Éden Kempingben zajló rendezvényre mindenkit szeretettettel várnak. A hagyományteremtő halfőző versenyre jelentkezőknek két tisztított pontyot, asztalokat és székeket biztosítanak. A tíz órakor kezdődő versenyre várják a baráti társaságokat, egyesületeket és céges csapatokat. A nevezés ingyenes, a jelentkezéshez az iroda@kemhesz.hu címen kell regisztrálni. Az első helyezettet a megye legjobb halfőzője díjjal jutalmazzák.

A halfőzés közben a gyermekeknek spiccbotos horgászversenyt rendeznek, korosztályonkénti díjazással, kupákkal, ajándékokkal. A gyermekek ugráló várban szórakozhatnak, közelről láthatják a különböző halakat halsimogatás és népi játékokkal ismerkedhetnek. A részvételhez horgászengedély nem szükséges, jelentkezni lehet Osvald Zsoltnál, a 70/251-8868-as számon.

A felnőtteknek a lőtéren fegyverbemutatót tartanak és lehetőség lesz kipróbálni az élménylövészetet.

Délután háromtól kezdődnek a díjátadók, itt kapják meg a helyezéseket a 92 órás nagyhalfogó verseny résztvevői. A pontozásnál csak a valóban méretes, öt kilós súly feletti példányok számítanak.

Plakátok: KEMHESZ, Fotók: Farkas István/ MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT