Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2019. Február 20. 00:00, szerda | PR
Forrás: (x)

Hozd formába magad a nyárra! - Vitézek Gym téged is vár Esztergomban

Hozd formába magad a nyárra! - Vitézek Gym téged is vár Esztergomban

Professzionális fitness gépek, szakértő segítség és barátságos hangulat, kedvező tagdíj. Ismerd meg a megújult Vitézek Gym konditermet Esztergomban!

Több mint 13 féle kardió gép (futópadok, evezőgépek, spinning kerékpárok, fekvő kerékpárok) 13 féle erősítő gép (bicpsz, tricepsz, combhajlító, lábtoló, hasprés, mell/váll tárogató, lehúzó, guggoló keret, evező, váll gép) 5 féle pad (fekvenyomó, haspad, bicepsz pad, állítható döntésszögű pad), valamint kézisúlyzók (2,5 kg-tól 50 kg-ig elérhető), illetve kettlebel súlyok (4 kg-tól 20 kg-ig) várnak téged is Vitézek Gymben, ahol pártolói tagként kedvező feltételekkel felújított környezetben, professzionális gépeken végezheted az edzéseidet. (Pártolói tagság részleteiről szívesen tájékoztatunk)

Továbbá vannak gimnasztika matracok illetve gimnasztika labdák , 10 kg-os súlymellények , fekvőtámasz állványok , has kerekek , több erősségű gumikötelek, ugrókötelek, bosu balance trainer Pro labdáink, Flabelos (bionwell márkájú) gépünk.

Minden nap 14 és 21 óra között, már 6.000ft/hó pártolói tagsági díjért igénybe veheted a konditermet, ahol szakképzett edző segítségét is igénybe veheted. ( Diákoknak csak 4.500ft) Ha csak alkalmanként vennéd igénybe a terem szolgáltatásait, akkor pártoloi tagként már 800Ft-ért megteheted. Sőt, pártolói tagsággal az RCH (Rugby Club Hostel) büféjében 10% kedvezménnyel vásárolhatsz frissítőt az edzéshez, valamint az RCH által szervezett eseményekre is 50% kedvezményre jogosulttá válsz.

Látogass el mielőbb az új Vitézek Gymbe! Kérdésedet tedd fel bátran facebook oldalukon üzenetben, vagy személyesen. Plusz így élőben is megtekintheted a konditermünket! Esztergom Nagy-Duna sétány 1. - RCH.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.