Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2019. Február 20. 00:00, szerda | PR
Forrás: (x)

Hozd formába magad a nyárra! - Vitézek Gym téged is vár Esztergomban

Hozd formába magad a nyárra! - Vitézek Gym téged is vár Esztergomban

Professzionális fitness gépek, szakértő segítség és barátságos hangulat, kedvező tagdíj. Ismerd meg a megújult Vitézek Gym konditermet Esztergomban!

Több mint 13 féle kardió gép (futópadok, evezőgépek, spinning kerékpárok, fekvő kerékpárok) 13 féle erősítő gép (bicpsz, tricepsz, combhajlító, lábtoló, hasprés, mell/váll tárogató, lehúzó, guggoló keret, evező, váll gép) 5 féle pad (fekvenyomó, haspad, bicepsz pad, állítható döntésszögű pad), valamint kézisúlyzók (2,5 kg-tól 50 kg-ig elérhető), illetve kettlebel súlyok (4 kg-tól 20 kg-ig) várnak téged is Vitézek Gymben, ahol pártolói tagként kedvező feltételekkel felújított környezetben, professzionális gépeken végezheted az edzéseidet. (Pártolói tagság részleteiről szívesen tájékoztatunk)

Továbbá vannak gimnasztika matracok illetve gimnasztika labdák , 10 kg-os súlymellények , fekvőtámasz állványok , has kerekek , több erősségű gumikötelek, ugrókötelek, bosu balance trainer Pro labdáink, Flabelos (bionwell márkájú) gépünk.

Minden nap 14 és 21 óra között, már 6.000ft/hó pártolói tagsági díjért igénybe veheted a konditermet, ahol szakképzett edző segítségét is igénybe veheted. ( Diákoknak csak 4.500ft) Ha csak alkalmanként vennéd igénybe a terem szolgáltatásait, akkor pártoloi tagként már 800Ft-ért megteheted. Sőt, pártolói tagsággal az RCH (Rugby Club Hostel) büféjében 10% kedvezménnyel vásárolhatsz frissítőt az edzéshez, valamint az RCH által szervezett eseményekre is 50% kedvezményre jogosulttá válsz.

Látogass el mielőbb az új Vitézek Gymbe! Kérdésedet tedd fel bátran facebook oldalukon üzenetben, vagy személyesen. Plusz így élőben is megtekintheted a konditermünket! Esztergom Nagy-Duna sétány 1. - RCH.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 09. 12:37, péntek | PR

Adósságcsökkentés okosan

Rohanó világunkban egyre többen gondolkodnak úgy, hogy a felmerült igényeiket azonnal, de legalábbis mihamarabb kielégítsék. Ez a fajta hozzáállás persze nem ördögtől való, azonban könnyedén megnehezítheti az életünket.

2019. Augusztus 09. 12:35, péntek | PR

Kültéri napellenző a nyári hőség ellen

Nincs kellemesebb a teraszunkon üldögélve elfogyasztott frissítő italnál – már persze, amikor meg tudunk maradni a forróságtól! Ha nem kapunk levegőt, felgyullad a balkon, bizony napernyő kell!

2019. Július 26. 18:00, péntek | PR

Ingyenes jogi segítségnyújtás a munka világában országszerte

Országszerte elérhető lesz az új JOGpontok projekt október 1-jétől. A projekt célja az ingyenes jogi tanácsadás a munka világában.

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.