Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2019. Február 25. 10:21, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Hugi néni kapta idén az Esztergom Sportjáért Életműdíjat

Hugi néni kapta idén az Esztergom Sportjáért Életműdíjat

Szekeresné Wieland Ilona kapta idén az Esztergom Sportjáért Életműdíjat, melyet szombaton vehetett át a Rugby Club Hotelben Esztergom Sportbálján.

„…Családom, barátaim, tanítványaim és sporttársaim velem ünnepeltek. Köszönöm, hogy a város sportegyesületeinek kuratóriuma engem jelölt erre a címre. Büszke vagyok és nagyon nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy a 2012-ben alapított díjat idén én vehettem át.

Az előttem díjat nyert minden kiváló esztergomi sportembernek szívből gratulálok” – írta közösségi oldalán a kitüntetett, a Dobó Katalin Gimnázium egykori testnevelő tanára.

Az elismerést Bánhidy László alpolgármester, Erős Gábor, a köznevelési, ifjúsági és sport bizottsági elnöke, valamint Markó Béla, korábbi díjazott adta át Szekeresné Wieland Ilonának.

Fotók: facebook.com/ilona.wieland

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 17:18, kedd | Helyi

Elnyelte a 200-ast az autómosó Dorogon, rongálásába kezdett a férfi

A 32 éves férfi nem viselte túl jól, hogy az önkiszolgáló autómosó elnyelte a pénzérméjét. Ellene rongálás miatt indítottak büntetőeljárást.

2022. Május 17. 17:16, kedd | Helyi

„Tenyérvonalak – Faludy György XX. százada” // Irodalmi kávézó

Kamaraszínházi előadás a Szentgyörgymezői Olvasókörben: az Irodalmi kávézó következő alkalmán Faludy György életét és művészetét felelevenítő előadást láthatnak a nézők.

2022. Május 17. 17:14, kedd | Helyi

Baba-mama klub - Fókuszban: A hozzátáplálás

A soron következő baba-mama klubban a hozzátáplálásról lesz szó.