Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Április 25. 14:21, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Huligánkodott a Ferrari Enzóval, majd kiszállt és elsétált

Huligánkodott a Ferrari Enzóval, majd kiszállt és elsétált

Ma bocsátják árverésre a dubaji rendőrség eddigi legdrágább szerzeményét: egy egymillió dolláros, limitált kiadású Ferrarit.

A sportautó 23 másik luxusautóval együtt kerül kalapács alá Al Quasisban, ahol összesen 129 autót fognak elárverezni. Az Enzo egyike a világ tíz leggyorsabb közúti járművének: 3,4 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órás sebességre. 2002-ben gyártották az első modellt és annyira ritka, hogy amikor az egyiket összetörik, automatikusan emelkedik a többinek az ára. Ugyanis összesen 399-et gyártottak.

A járgányt a dubaji rendőrség tavaly találta meg egy parkolóban, vastagon borítva porral. Brit tulajdonosa 20 hónappal korábban hátrahagyta, mivel már körözték a sok közúti szabálysértés miatt (17 ezer fontos bírság is volt köztük) - számol be az Új Ász.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára