Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Szeptember 19. 16:03, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Huszonnégy televíziós műsor készülhet több mint 127 millió forintból

Huszonnégy televíziós műsor készülhet több mint 127 millió forintból

Hír-, közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására összesen 127 millió forintot nyertek el helyi és körzeti televíziók - közölte Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szombaton az MTI-vel.

Azt írták: a médiatanács legutóbbi ülésén nyerteseket hirdetett a helyi és körzeti televízióknak szóló támogatási programjában a hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat második fordulójában. Huszonhárom televízió huszonnégy pályázata összesen 127 millió forint támogatást kap.

Tájékoztatásuk szerint a csurgói és a mohácsi Városi Televízió, a Móra-Net TV, a Gotthárd TV, a Szentgál Televízió, a Ladány Televízió, valamint a fővárosi City TV közéleti magazinok készítésére fordíthatja az elnyert összeget.

Hírműsorokat gyárthat a nyíregyházi Kölcsey Televízió, a soproni és a karcagi Televízió, a sátoraljaújhelyi Zemplén TV, a gyöngyösi és az ózdi Városi Televízió, a szarvasi Körös Televízió, továbbá a békéscsabai Csaba TV és a 7.Tv.

Kulturális magazinműsorokat készíthet a zalaegerszegi, a keszthelyi és a fehérvári Televízió, a Pápa Városi Televízió, a TV Budakalász, a sátoraljaújhelyi Zemplén TV, a százhalombattai Halom Televízió, valamint a budapesti hatoscsatorna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.