Városlista
2023. május 28, vasárnap - Emil, Csanád

Hírek

2011. Szeptember 19. 14:23, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Ideiglenesen felpöröghet a lakáspiac

Ideiglenesen felpöröghet a lakáspiac

Az egyik ingatlanközvetítő vezető elemzője szerint ideiglenesen felpörgetheti a lakáspiacot és csökkentheti az árakat, ha az adósok egy része az ingatlan eladásából fizeti a végtörlesztést.

Azok a szociálisan rászorulók, akik eladják a házukat, Rogán Antal törvényjavaslata alapján adó és illetékmentességet is kaphatnak, valamint a banki követelés elengedése, vagy az ingatlan értékesítése után sem kellene szja-t fizetni. Az előterjesztés előírja azt is, hogy a pénzintézetek nem utasíthatják el a devizahitelesek végtörlesztési kérelmét, viszont aki ezt a lehetőséget választja, vissza kell fizetnie a korábban igényelt áthidaló kölcsönt és az árfolyamrögzítés miatt a gyűjtőszámlán felgyülemlett tartozást is. (rá)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 27. 10:32, szombat | Belföld

11 év fegyházbüntetést kapott az autós ámokfutó

2023. Május 27. 07:30, szombat | Belföld

Fecskeles címmel indít lakossági madárszámlálási akciót az MME

Fecskeles címmel indít újabb lakossági madárszámlálási akciót a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), amely a TermészetLesen program következő állomása.

2023. Május 26. 11:41, péntek | Belföld

Csónakkal szállítottak migránsokat külföldi embercsempészek Zalába

Vádat emeltek egy Lengyelországban élő tunéziai férfi ellen, aki társaival a Mura folyón át, csónakkal is csempészett migránsokat Magyarországra - tájékoztatta a Zala Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője.