Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. Március 21. 10:03, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Új szolgáltatás indult a Vitézek Gym-ben Esztergomban. Csoportos és egyéni edzésekkel segítenek, hogy a nyárra meglegyen a tökéletes beach body neked is!

Te is megfogadtad az év elején, hogy leadsz pár kilót, vagy esetleg pont, hogy magadra szedsz egy kis izmot? Megvan még az év eleji lendület? Az ilyen típusú januári fogadalmakat sokkal könnyebb betartani, ha van egy edző, aki folyamatosan motivál céljaid elérésében. Ebben próbálnak a Vitézek Gym-ben segíteni mindazoknak, akik nyáron kifogástalan beach bodyval szeretnének büszkélkedni.

Elindult a VITÉZEK GYM EDZÉSTERVEZÉS - CSOPORTOS ÉS EGYÉNI EDZÉSPROGRAMOK SZAKKÉPZETT INSTRUKTOR SEGÍTSÉGÉVEL!

Gyertek el a haverokkal, vagy egyéni edzésporgramot is kérhetsz! Korábbi cikkünkben már írtunk a kedvező tagsági díjról, melyet mindenképpen érdemes kihasználnod.

Idén együtt elérjük álmaid formáját. Érdeklődj mielőbb Vitézek Gym facebook oldalán üzenetben, személyesen a Vitézek Gym-ben (Esztergom Nagy-Duna sétány 1, vagy e-mail címükön: vitezekgym@gmail.com!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:50, csütörtök | PR

Így készülnek a legfinomabb salátaöntetek

Jégsaláta, fejes saláta, ruccola, fodros lollo, endívia, római saláta…mind mind arra csábít, hogy isteni könnyed salátát készítsünk belőlük. Friss idény zöldségekkel keverve percek alatt kész a friss, színes saláta.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 22. 00:19, szerda | PR

Minden szőnyeg varázsszőnyeg

Lehet, hogy a címben foglalt kijelentés kicsit túlzónak tűnik, de igazából tény: egy szőnyeg teljesen átvarázsolja az otthonunk belsejét, és sokkal szebbé, valamint komfortosabbá tudja azt tenni. Hogy hogyan?