Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2019. Március 21. 10:03, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Idén nyárra összejöhet neked is a tökéletes beach body! - Nincs benne semmi titok

Új szolgáltatás indult a Vitézek Gym-ben Esztergomban. Csoportos és egyéni edzésekkel segítenek, hogy a nyárra meglegyen a tökéletes beach body neked is!

Te is megfogadtad az év elején, hogy leadsz pár kilót, vagy esetleg pont, hogy magadra szedsz egy kis izmot? Megvan még az év eleji lendület? Az ilyen típusú januári fogadalmakat sokkal könnyebb betartani, ha van egy edző, aki folyamatosan motivál céljaid elérésében. Ebben próbálnak a Vitézek Gym-ben segíteni mindazoknak, akik nyáron kifogástalan beach bodyval szeretnének büszkélkedni.

Elindult a VITÉZEK GYM EDZÉSTERVEZÉS - CSOPORTOS ÉS EGYÉNI EDZÉSPROGRAMOK SZAKKÉPZETT INSTRUKTOR SEGÍTSÉGÉVEL!

Gyertek el a haverokkal, vagy egyéni edzésporgramot is kérhetsz! Korábbi cikkünkben már írtunk a kedvező tagsági díjról, melyet mindenképpen érdemes kihasználnod.

Idén együtt elérjük álmaid formáját. Érdeklődj mielőbb Vitézek Gym facebook oldalán üzenetben, személyesen a Vitézek Gym-ben (Esztergom Nagy-Duna sétány 1, vagy e-mail címükön: vitezekgym@gmail.com!Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.