Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. November 14. 08:12, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Idősek életét mentették meg

Idősek életét mentették meg

Dorogon és Tatabányán is idős emberek életét mentették meg a hatóságok.

A rendőrök november 12-én 4 óra 45 perckor egy tatabányai tömbházhoz vonultak. Egy harmadik emeleti lakásból egy nő kért segítséget. Az egyedül élő néni a szobában elesett és nem bírt felállni. A rendőrök a helyszínre kérték a mentőszolgálat munkatársait, időközben a tűzoltók az erkélyajtó ablakát betörték és a bejárati ajtót kinyitották.

A hatóságok tagjai a földön fekvő 82 éves nénit felsegítették, aki sírva köszönte meg az intézkedéseket. Az idős asszonyt a mentőápolók kórházba vitték.

Szintén összehangolt munkával mentették meg a hatóságok egy idős dorogi nő életét. A Tevékenység-irányítási Központba november 12-én 13 óra 20 perckor telefonált egy nő, hogy nem tud édesanyja lakásába bejutni. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a bejárati ajtó belülről zárt, ezért a tűzoltóság munkatársai kifeszítették.

Az egyenruhások az ingatlan fürdőszobájában találtak rá az eszméletlen asszonyra, majd stabil oldalfekvésbe helyezték. A mentőszolgálat munkatársai az idős nőt kórházba vitték.

A járőrök november 13-án 16 óra 35 perckor egy tatabányai bevásárlóközpont parkolójában észleltek egy földön ülő férfit. A 62 éves tatabányai lakos remegett és erős fejfájásra panaszkodott. A rendőrök a férfit megnyugtatták és értesítették a mentőszolgálat munkatársait. Az ápolók a „betegnél” magas vérnyomást diagnosztizáltak és azonnali ellátásra kórházba vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.