Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Január 16. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: (x) - illusztráció: pixabay

Igazi, különleges életérzés terepen cross csizmában motorozni

Igazi, különleges életérzés terepen cross csizmában motorozni

Sajnos a koronavírus hatására manapság korlátozottabb lehetőségek jöhetnek szóba a kikapcsolódás és utazás terén.

De a kreativitás mindig a segítségünkre lehet ilyen időszakban is, miközben reméljük hamarosan véget érnek a korlátozások és újra kisüt a Nap.

Az egyik ilyenkor is űzhető, „stílusos” lehetőség a cross motorozás. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor nem a városban, hanem kint a természetben ülünk fel a motorra és közben bármikor megállhatunk gyönyörködni a tájban, vagy beiktathatunk egy klassz piknikezést is.

A cross motorozás kapcsán azonban a motoron kívül nagy hangsúlyt kell fektetni a ruházatra is. Nincs annál rosszabb és bosszantóbb tapasztalat, mikor kényelmetlen ruhában kell hódolnunk ennek a szenvedélyünknek, vagy emiatt ér minket valamilyen baleset, esetleg nem véd meg a ruházat megfelelő módon, ha valamilyen probléma ütné fel a fejét.

Tehát a biztonság miatt is meghatározó szempont, hogy pontosan milyen kiegészítőket vásárolunk meg ehhez a kellemes, kikapcsolódásban gazdag tevékenységhez. A túl olcsó kiegészítők pedig általában a legdrágábbak, mert hamar tönkre mehetnek és újat kell vennünk helyettük. Mivel szenvedélyünk a cross motorozás, éppen ezért gondoltunk arra, hogy létrehozunk egy olyan vállalkozást, ahol akár családias módon segítve az embereket, online elérhetővé tesszük a különféle cross motorozással kapcsolatos ruházatot. Az ötlött az eszünkbe, hogy akár a különféle tapasztalatokat is érdemes megbeszélnünk egymással.

Mi lenne akkor – jutott anno eszünkbe –, hogy ha lenne egy hely, ami online elérhető és kétezer különleges, kimondottan cross kiegészítő közül lehetne válogatnia a nagyérdeműnek, de nemcsak a férfiaknak, nőknek, hanem a gyerekeknek is. Így akár az egész család együtt motorozhat. Természetesen külön kategóriába soroltuk a különféle megoldásokat, így például a cross csizmákat.

Többféle stílusban vannak divatosabb és visszafogottabb modellek egyaránt, hogy mindenki ízlését ki tudjuk szolgálni. A cross csizmák és egyéb kiegészítők kapcsán nemcsak a divat a meghatározó, hanem az ízületek megfelelő védelme, a sérülések megakadályozása is nagyon fontos tényező. Ezt mind figyelembe vettük mikor összeállítottuk a termékpalettánkat.

Ennél a témánál maradva, a cross csizmákról például érdemes tudni, hogy sokkal merevebbek a többi motoros csizmákhoz képest. Ráadásul magasabbak és külső kemény borítással rendelkeznek, melynek köszönhetően teljes védelmet biztosítanak a sípcsonttól a lábujjakig. Ha endurót, vagy cross motort használsz, akkor ez nagyon fontos szempont. Ezek a cross csizmák az említett motorokon megtalálható lábtartókkal teljes mértékben kompatibilisek. Ez azért fontos, hogy állva sokkal nagyobb tapadást biztosítsanak számodra. Emellett a bokavédelem és az ütésnyelő képesség is mind-mind meghatározó tényező. Ezekben a cross csizmákban könnyedén tudunk váltani, hiszen maga a felső felület többnyire vágás és kopásálló felső részből készül el.

A gyártó arra is nagy gondot fordított, hogy megfelelő minőségű habszivaccsal lássa el a boka körüli területet, mely antibakteriális felülettel rendelkezik. Acél erősítéses ujjrésszel is rendelkeznek ezek a modellek, melyek meggátolják a lábszár csavarodását is.

Emellett nagyon divatos megjelenésűek és nagyon kedvező áron érhetőek el. Ezek voltak számunkra a fő szempontok. Gyere, Te is nézz be virtuális üzletünkbe és válaszd ki a legmegfelelőbb cross csizmát vagy egyéb kiegészítőt! Várunk szeretettel!

K. A.
www.belomoto.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.