Városlista
2023. január 31, kedd - Marcella

Hírek

2022. November 16. 10:32, szerda | PR
Forrás: (x)

Így készülj fel 2023-ra: Válságálló megoldások cégeknek

Így készülj fel 2023-ra: Válságálló megoldások cégeknek

Hogyan biztosítsd be vállalkozásod pénzügyeit ilyen nehéz gazdasági körülmények között? A faktorálás lehet a legjobb megoldás.

Ismerd meg cikkünkből, hogy melyek azok a legfontosabb tényezők, amelyek hozzájárulnak a sikeres pénzügyekhez válság idején és miért lehet számodra is segítség a faktorálás!

Hogyan legyen vállalkozásod sikeres 2023-ban? Nos, mindennek az alapját a biztos pénzügyek jelentik. Ráadásul az előttünk álló gazdasági nehézségek különösen indokolják, hogy felkészülten és tudatosan kezeljük vállalkozásunk financiális kérdéseit. Íme, három olyan tényező, ami fontos a büdzsé tervezése szempontjából és a faktoring megoldás rá!

#1: Megbízhatóság és kiszámíthatóság

Rendkívül fontos lesz a kiszámítható pénzügyi tervezés. Érdemes különböző tervezeteket készíteni: legyen egy pozitív és negatív megközelítésű büdzséd is. Így tudhatod, hogy ezekben az esetekben milyen megszorítások vagy fejlesztések férnek bele. A faktorálás során bizton számíthatsz arra, hogy számláid végösszegét már a benyújtás napján megkapod, így likviditásod és likviditási rátád jelentősen javul. Márpedig mi lehetne megbízhatóbb, mint az, hogy pontosan tudod, mikor érkezik be kiállított számlád összege?

#2: Sales tevékenység kalkulációja

Mekkora bővülést tervez a vállalkozás? Hány új ügyfél szükséges ahhoz, hogy tovább fejlődjetek és a piac meghatározó szereplőjévé váljatok? A helyes kalkuláció nagyon fontos és ne hagyd ki pénzügyi terveidből. A faktorálás segítségével pedig bátran terjeszkedhetsz, hiszen a különböző faktoring típusok lefedik például az új ügyfél kockázatot vagy külföldi terjeszkedést is. Így pénzügyi biztonságod ezekben a helyzetekben is garantált.

#3: Likviditás megőrzése

Nehéz gazdasági helyzetben az egyik legfontosabb, hogy likviditásod megőrizd. Számos vállalkozás ellenőrzi szerződéskötés előtt, hogy a partnerének mérlege milyen volt az elmúlt években. Hiszen számukra is rendkívül fontos, hogy megbízható céggel működjenek együtt, hosszú távon. A faktorálással tervezhetővé válnak a bevételeid, és likviditásod javul, ami szintén meglátszik majd a beszámolódban. Tulajdonképpen faktoringgal a már elvégzett munkád utáni összeget kapod meg sokkal hamarabb, mint a számlán feltüntetett fizetési határidő. Ennek köszönhetően egy nehéz gazdasági helyzettelt sokkal nagyobb magabiztosággal nézhetsz szembe!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.

2023. Január 26. 11:24, csütörtök | PR

Már nézhető a Vikingek: Valhalla 2 évada a Netflixen

A történelmi filmek rajongói imádták a normannok és az angolszászok összecsapásának történetét a Vikingek című tévésorozatban.