Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Október 27. 08:24, kedd | Helyi
Forrás: (x)

Így könnyebb esztergomi szállást találni!

Így könnyebb esztergomi szállást találni!

Ha sorra vennénk hazánk népszerű idegenforgalmi régióit, akkor a Dunakanyar minden valószínűség szerint a vezető helyek egyikét foglalná el.

Nem csak a fővároshoz való közelsége szól mellette, hanem az az elképesztő panoráma is, amit a környék nyújt. A természet szerelmesei éppen úgy megtalálják itt számításukat, mint azok, akik a wellness hotelek kínálta kényelmet élveznék.

A Szálláskeres weboldalon egy helyen megnézheti, hogy jelenleg milyen szálláslehetőségek érhetőek el Esztergomban. A hasonló térségekről hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy csak a tavaszi-nyári időszakban vonzzák a turistákat. Tény pedig, hogy egyre többen fedezik fel maguknak Esztergomot és környékét az őszi-téli hónapokban is. Az országban viszonylagos frekventált elhelyezkedésének köszönhetően bárhonnan elérhető, ráadásul akár egy budapesti kirándulással is összeköthető az itt töltött idő.

A hagyományos apartmanok mellett vendégházak is várják a családias környezetet előnyben részesítőket. Vannak olyan wellness hotelek, melyek a ház falain belül fürdőzési és wellness lehetőségeket kínálnak. Ezek ideális választásnak bizonyulnak mindazok számára, akik az utazáson túl inkább a kényelmes, meleg környezetben adnák magukat át a passzív pihenés mindenféle formájának. A rohanó mindennapokban az ilyen jellegű kikapcsolódásra is nagy igény mutatkozik. Bár tény, hogy az aktív pihenés is képes új energiákkal feltölteni, de néha bizony a test és a lélek kényeztetése az, ami a leginkább jól esik.

A Dunakanyarnak megvan az a pozitívuma, hogy a megfelelő elhelyezkedéssel bíró szálláshelyekről elképesztő kilátás nyílik. Nem csak közelebb érezhetjük így magunkat a természethez, hanem megtapasztalhatjuk azt is néhány nap erejéig, milyen elbújni a világ elől. Esztergom idegenforgalmi kínálatában a természet szerelmesei, a gasztronómia rajongói és a történelmi, vallási nevezetességek iránt érdeklődők egyaránt megtalálhatják a számukra ideális programokat.

Az online szállásfoglalásnak köszönhetően otthona kényelméből tervezheti meg utazását, foglalhatja le szállását, sőt, a környékbeli látnivalóknak is utánanézhet. Fedezze fel hazánk egyik leginkább kedvelt idegenforgalmi régióját az őszi-téli időszakban is! Akár egy hosszú hétvége erejéig is kiszakadhat megszokott környezetéből, ezzel új energiákra lelve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT