Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2013. Október 18. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: KEMRFK

Így lesz vitából, garázdaság és vádemelés Esztergomban

Így lesz vitából, garázdaság és vádemelés Esztergomban

Apa és fia együtt bulizott, de nem lett jó vége, mert összeszólalkoztak két másik esztergomi szórakozóval. A vita tettlegességig fajult, így csoportos garázdaság miatt emelnek vádat most ellenük.

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya négy esztergomi férfi ellen, akik még április 12-én este egy szórakozóhelyen előzetes szóváltást követően összeverekedtek. A két társaság tagjai ugyanazon az esztergomi szórakozóhelyen mulattak. A szócsata pár perc alatt tettlegességig fajult közöttük. Az esztergomi járőrök két férfit, a 46 éves L. Leventét, valamint egy 17 éves fiút a helyszínen, míg a 46 éves U. Jánost és 18 éves fiát nem sokkal később egy közeli kocsmában fogták el. A büntetőeljárást a rendőrség lezárta és vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.