Városlista
2020. október 20, kedd - Vendel

Hírek

2020. Október 08. 12:53, csütörtök | PR

Így spórolj az irodai kiadásokon

Így spórolj az irodai kiadásokon

Sok kis cég került gondba a vírus miatt, mert lecsökkent a bevétele, ezért alaposan faragni kell a kiadásaiból. Az iroda fenntartása szintén költséges lehet, ezért érdemes megnézni, milyen tételeken faraghatsz.

A nagyvállalatok is sok helyen csőd közelében állnak, de nem kíméli a gazdasági visszaesés a kis cégeket sem, sőt. Ezek talán még jobban megérzik a vírus hatásait a pénzügyeiken, hiszen a legtöbb magyar kisvállalat és vállalkozó minimális tartalékkal sem rendelkezik vészhelyzet esetére. Nekik létfontosságú hát, hogy olyan megoldásokat keressenek, amik csökkentik a kiadásaikat. Erre hoztunk néhány ötletet, ami azon túl, hogy lefarag a költségekből, még zöld megoldás is, így hosszútávon fenntartható.

Utángyártott nyomtató patron

A nyomtatópatron az egyik legköltségesebb része egy kis iroda fenntartásának, mert folyamatos fogyóeszköz, főleg ha napi több tucat számlát kell nyomtatni. A nyomtató patron boltok árai igen változatos skálán mozognak, de egyben minden bolt megegyezik: az eredeti nyomtatópatronok a legdrágábbak.

Szerencsére van olyan megoldás, ami egyszerre ötvözi a minőséget a barátságosabb árral, ez pedig az utángyártott nyomtatópatron, amit több nyomtató patron bolt is kínál. Ezek úgy készülnek, hogy a nyomtató patron bolt begyűjti az általa forgalmazott eredeti patronokat és újra tölti, megfelelő minőségi standardok betartásával. Ezáltal lényegében egy újrahasznosított terméket vásárolsz, ami kíméli a környezetet és még olcsóbb is.

Újrahasznosított papír

Ha már újrahasznosítás, akkor a papír is legyen újrahasznosított. Már elmúltak azok az évek, mikor az újrahasznosított papír vékony, szürke, szakadós lap volt, amire csak végszükség esetén lehetett nyomtatni. A mai újrahasznosított papírok bármilyen vastagságban elérhetőek és kifogástalan megoldást nyújtanak, bármire is kellene a nyomtatás, legyen az levelezés, vagy katalógus.

Digitális levelezés

Végül, ha már levelezés, akkor érdemes digitális levelezésre átállni. A kor meghaladta a „csak az a hivatalos, ami papíron van” szemléletet. Már rendelkezésre állnak digitális aláírások is, amivel hiteles lehet bármilyen dokumentum legyen az egy árajánlat, vagy szerződés. Sok cég már kizárólag digitális alapon folytatja az üzleti kommunikációját, ami éppen úgy eltárolható, mintha papírra nyomtatott dokumentumokról lenne szó. Sőt, összehasonlíthatatlanul kevesebb helyet foglal el, hiszen egy egész könyvtárnyi anyag elférhet akár egy pendrive-on. Érdemes hát digitálisra váltani, mert nem csak a postaköltséget és a nyomtatási kiadásokat spórolja meg, de gyorsabb és archiválása is töredék ár és hely.Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 15. 18:46, csütörtök | PR

Bemutatkozik a Perfect Acoustic!

Az akusztikai elemek előállításával foglalkozó Perfect Acoustic több, mint 10 éve Magyarország piacvezető vállalkozása.

2020. Október 08. 12:45, csütörtök | PR

Magyar hangok, amik összenőttek a színészekkel a szinkronstúdióban

Ismertebb színészek szinkronizálásánál általános gyakorlat, hogy egy jól bevált hangot alkalmaznak a szinkronstúdiók. Íme öt példa, amikor végleg összenőtt egy külföldi színész és a magyar hangja.

2020. Október 03. 11:07, szombat | PR

Több pozícióba is állást kínál a Neuzer-gyár

Az esztergomi Neuzer Kerékpárgyár a 2021-es évre történő felkészülés céljából – azonnali munkakezdési lehetőséggel - felvételt hirdet az alábbi munkakörökre:

2020. Szeptember 22. 14:00, kedd | PR

Munkatársat keres Esztergom legújabb, hamarosan megnyíló lángososa

Hagyományos, töltött és édes lángosokkal is vár a Mr és Mrs lángossütő hamarosan, mely munkatársat keres!